Fysiotherapie Deventer

Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak door een specialist. Fysiotherapie W&H is gericht op o.a. fysiotherapie, manuele therapie, kindertherapie en oncologische fysiotherapie Deventer. Bij ons bent u altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit; wij nemen de tijd voor onze patiënten!

Fysiotherapie Deventer: Behandelingen

U kunt bij onze praktijk terecht voor algemene fysiotherapie, fysiotherapie op haptonomische basis, oefentherapie, manuele therapie, claudicatio (bij etalagebenen), fysiotherapie bij bekkenklachten, medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massage. Daarnaast bieden wij, in gevallen waarin u niet in staat bent om zelf naar onze praktijk te komen, ook fysiotherapie in Deventer aan huis. Houdt u er rekening mee dat u voor fysiotherapie aan huis wel een verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

Fysiotherapie Deventer & Zorgverzekeraars

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig voor fysiotherapie in Deventer. Afhankelijk van wat voor aanvullende zorgverzekering u heeft, zal een vooraf vastgesteld aantal behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Onze fysiotherapeuten kunnen voor u controleren in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie in Deventer, maar kijkt u zelf ook even uw verzekeringsvoorwaarden na. Zo voorkomt u dat u me vervelende verrassingen wordt geconfronteerd.

Benieuwd geworden?

Kom naar het gratis inloop spreekuur op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur of maak direct een afspraak!

Waarom fysiotherapie W&H?

Fysiotherapie W&H is hét adres voor fysiotherapie Deventer. Bij ons profiteert u van:

  • Ruime behandelkamers
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Verschillende soorten fysiotherapie

Fysiotherapie Deventer: Afspraak maken

Wilt u een afspraak met ons maken voor fysiotherapie in Deventer, dan kunt u dat telefonisch doen, maar ook per e-mail of via het contactformulier op de website. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze praktijk aan de Brinkgreverweg of onze praktijk op de worp voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om uw afspraak altijd op korte termijn in te plannen. Houdt u er rekening mee dat gemaakte afspraken ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dienen te worden. Niet-afgezegde afspraken kunnen niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven