Annemiek le Noble

annemiekMijn naam is Annemiek le Noble en ik ben, na een afgeronde studie aan de Hogeschool in Rotterdam, sinds 1991 fysiotherapeut. In het Spine & Joint Centre in Rotterdam, dat gespecialiseerd is in het onderzoeken en begeleiden van mensen met chronische lage rug-, bekken-, en neklachten, heb ik mij vanaf 1996 ontwikkeld in lage rug- en bekkenklachten, bekkeninstabiliteit, bekkenbodemproblematiek, zwangerschapsbegeleiding, cognitieve therapieën en bewustwording.

In dit centrum was ik als fysiotherapeut en docent werkzaam en gaf landelijk lezingen over het ontstaan van bekkeninstabiliteit en de hiervoor meest efficiënte therapeutische mogelijkheden.

In 2003 vertrok ik naar Bonaire waar ik mijn eigen centrum voor fysiotherapie en bewustwording heb opgezet. Ook hier was ik werkzaam als fysiotherapeut met dezelfde specialisaties en als coach.

In deze jaren hebben ik mij verder bijgeschoold in Mulligan mobilisatie technieken, medical taping, dry needling/trigger point behandeling en verschillende coachingstechnieken.

Sinds september 2015 ben ik terug in Nederland en werk ik met veel plezier in het team van Fysiotherapie Leesten.

Klachten geven aan dat er een disbalans is en dat wordt in de meeste gevallen door meerdere factoren veroorzaakt.
Mijn passie is om de mens als geheel te zien en gezamenlijk de disbalans in kaart te brengen en de therapie te leveren die het balans weer efficiënt en met respect voor het individu optimaliseert.