Uw fysio in Zutphen!

Wilt u van uw lichamelijke klachten af middels de hulp van een goede fysio in Zutphen? Dan heten wij van Fysiotherapie W&H u van harte welkom. Het ervaren van lichamelijke klachten kunnen op den duur zeer belastend worden. U kunt uw dagelijkse activiteiten niet meer zo soepel als voorheen uitvoeren. Merkt u dat de pijn en het ongemak echt ondragelijk begint te worden? Heeft u al een tal aan dingen geprobeerd om er vanaf te komen maar heeft niets geholpen? Dan wordt het tijd de specialist in te schakelen. Wij van Fysiotherapie W&H zijn zo’n specialist. Bij ons bent u geen nummertje, u bent een individu met uw eigen persoonlijke klachten. Het doet er voor ons dan ook niet toe of u nu heel jong of juist wat ouder bent; wij staan voor u klaar. Verwacht van ons persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit. Samen gaan we zorgen dat u van uw klachten afkomt!

Specialismen van onze fysio in Zutphen

Besluit u bij onze fysio in Zutphen hulp te vragen, dan kan dit voor diverse soorten therapie. Zo beschikken wij ook over een aantal specialisaties. Wat dacht u van oefentherapie, manuele therapie, claudicatio, wanneer u last heeft van bekkenpijn, medical taping, dry needling en kindertherapie? Tevens geven wij ook RSI therapie en massages. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen, dan komen wij op verwijzing van een huisarts graag naar u! Uiteraard gaan we eerst met u in gesprek om de klachten te bespreken. Vervolgens gaan wij met u aan de slag als uw fysio in Zutphen middels onze kennis en expertise!

Voordelen van onze fysio in Zutphen

Wanneer u voor Fysiotherapie W&H kiest, geniet u van vele voordelen. Wij staan dan ook bekend als hét adres voor fysiotherapie in Zutphen! Bij ons krijgt u altijd hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Tevens werken wij met ruime behandelkamers. Onze fysiotherapeuten zijn allen zorgzaam en gespecialiseerd en zij nemen echt de tijd voor u! Ook prettig? Onze uitstekende bereikbaarheid en het feit dat wij beschikken over diverse specialisaties. Tot slot kunnen wij u vertellen dat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars. Bent u benieuwd of de behandeling volledig vergoed wordt? Neem dan even contact met hen op. Indien van niet, dan kunt u gerust onze tarieven bekijken.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze fysio in Zutphen? Wij van Fysiotherapie W&H staan van harte voor u klaar. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld per telefoon of per e-mail.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven