Op zoek naar fysiotherapeut in Deventer?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Deventer? In dat geval staat Fysiotherapie W&H graag voor u klaar. U heeft een lichamelijke klacht en kunt hierdoor niet meer optimaal bewegen zonder snel last te ervaren? Dat is onwijs vervelend. U voelt zich ongetwijfeld gehinderd in uw dagelijks leven. Een lichamelijke klacht kan heel uiteenlopend zijn. Misschien bent u geopereerd, wellicht bent u aan het revalideren van een blessure. Misschien is het uzelf of uw omgeving omgevallen dat u minder kracht heeft in een bepaald lichaamsdeel.

Maar ook stijfheid, gespannenheid en moeite met bewegen kunnen uw dag minder aangenaam maken dan dat deze kan zijn! Door het inschakelen van hulp kunt u van deze klachten afkomen. Het is dan wel raadzaam om hiervoor naar een specialist te gaan. Fysiotherapie W&H is zo’n specialist! Wij verwelkomen u graag in onze kleine, knusse praktijk. Hier kunt u persoonlijke aandacht verwachten en een écht luisterend oor. Wij zien u namelijk niet als een nummer, nee… wij behandelen iedere patiënt zoals hij of zij is; uniek! Samen met onze hulp kunt u straks weer heerlijk vitaal en fit door het leven.

Onze fysiotherapeut in Deventer!

Met de hulp van onze fysiotherapeut in Deventer krijgt u de tools aangereikt om weer lichamelijk vitaal door het leven te kunnen. Wij beschikken over diverse specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt. Zo bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres voor algemene fysiotherapie. Maar wij helpen u ook graag met fysiotherapie op haptonomische basis? Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor oefentherapie, manuele therapie, claudicatio, als u last ervaart aan uw bekken, voor medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massages. En bent u nu zelf niet in de gelegenheid om naar Fysiotherapie W&H te komen? Geen enkel probleem. Met een simpele verwijzing van de huisarts komen wij gewoon bij u aan huis. Dat scheelt!

Vergoeding van onze fysiotherapeut in Deventer

Wilt u graag weten of uw zorgverzekering onze fysiotherapeut in Deventer wel dekt? Over het algemeen heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Maar het hangt er wel vanaf hoe uw aanvullende verzekering is opgesteld, om te weten hoeveel behandeling gedekt worden door uw zorgverzekeraar. Het goede nieuws; Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars! Weet u zelf nu niet helemaal 100% zeker hoe uw aanvullende verzekering is opgesteld? Laat het ons dan voor u controleren; geen enkel probleem. We willen u wel adviseren om vooraf uw verzekeringsvoorwaarden goed door te nemen. U voorkomt zo voor onaangename verrassingen te staan!

Laat ons u helpen!

Wilt u graag dat onze fysiotherapeut in Deventer u komt helpen? Dat kan! U kunt direct een afspraak maken. Neem gerust telefonisch contact met ons op. We zijn tevens ook te bereiken per e-mail of via het contactformulier. Houd er rekening mee dat u uw afspraak 24 uur van tevoren dient af te zeggen wanneer u verhinderd bent. Is dit niet gelukt? Dan kan deze afspraak helaas niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wilt u liever eerst even kennismaken met onze fysiotherapeut? Ook dat kan! Maak dan gebruik van ons gratis inloopspreekuur op iedere donderdagavond tussen 17:30 en 18:30 uur!

Contact opnemen Bekijk onze tarieven