Zoekt u een fysiotherapeut in Zutphen?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Zutphen? Dan verwelkomen wij van Fysiotherapie W&H u van harte. Wanneer u een klacht heeft met betrekking tot uw bewegend functioneren, dan vereist dit zo snel mogelijk een adequate aanpak. Uiteraard wel door een specialist; des te sneller kunt u weer door! Bij Fysiotherapie W&H komt u terecht in een kleine, knusse praktijk. Middels een persoonlijk aanpak gaan wij aan de slag met uw klachten, waarbij we uiteraard heel nauwkeurig luisteren naar uw verhaal. U kunt van ons altijd kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd verwachten. Dit lijkt logisch, maar de praktijk wijst helaas anders uit. Bij ons bent u geen nummer, wij vinden het belangrijk dat u zich gehoord en gerespecteerd voelt! Dat deze aanpak als prettig ervaren wordt, bewijzen verhalen van voorgaande patiënten. U kunt bij ons terecht voor diverse problemen, gezien het feit dat wij over verschillende specialisaties beschikken. Tevens zijn wij ook aangesloten bij het kwaliteitsregister, waarmee we onze kwaliteit nogmaals weten te benadrukken. Bent u bang dat onze fysiotherapie niet vergoed wordt? Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt!

Onze fysiotherapeut in Zutphen; uw zorgverzekeraar

Wanneer u heeft besloten graag hulp te ontvangen van onze fysiotherapeut in Zutphen, dan is een verwijzing van de huisarts of specialist niet nodig! Wel is het erg belangrijk dat u weet hoe uw aanvullende verzekering is vormgegeven. Het hangt namelijk hier vanaf hoeveel behandelingen gedekt worden door de verzekering. Weet u dit zelf niet zeker? Wij van Fysiotherapie W&H controleren dit uiteraard graag voor u! Daarbij adviseren we u wel om zelf uw verzekeringsvoorwaarden te checken. Hiermee voorkomt u voor onaangename verrassingen te staan!

Fysiotherapeut in Zutphen specialisaties

Bent u benieuwd naar de specialisaties van onze fysiotherapeut in Zutphen? Wij van Fysiotherapie W&H leggen het u graag uit! Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met behulp van manuele therapie. Dé oplossing wanneer u last heeft van uw gewrichten bij beweging. Tevens kan deze therapievorm ook zorgen voor het optimaliseren van uw lichaamshouding. U kunt ook bij Fysiotherapie W&H terecht voor onder andere dry needling, oncologie / oedeemtherapie en claudicatio. Tot slot helpen wij u ook graag wanneer u last heeft van uw bekken!

Onze fysiotherapeut in Zutphen!

Onze fysiotherapeut in Zutphen staat klaar voor u! Het ervaren van lichamelijke klachten kan onwijs hinderlijk zijn voor uw dagelijks leven, dat snappen wij van Fysiotherapie W&H als geen ander. Wij behandelen u daarom graag, zodat u weer vitaal door het leven kunt. Wij zijn uitstekend bereikbaar en werken met ruime behandelkamers. Wilt u eens kennismaken met onze fysiotherapeut in Zutphen of onze praktijk komen bekijken? U bent iedere donderdag tussen 17.30 en 18.30 van harte welkom bij Fysiotherapie W&H om langs te komen voor een gratis inloopspreekuur!

Maak een afspraak!

Wilt u graag geholpen worden door onze fysiotherapeut in Zutphen? Wij van Fysiotherapie W&H staan graag voor u klaar. Maak gerust een afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen, maar ons ook bereiken per e-mail of via ons contactformulier. Heeft u een afspraak gemaakt waar u toch niet heen kunt? Annuleer deze dan ten minste 24 uur daarvoor. Een afspraak die niet is afgezegd kan niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven