Manueel therapeut in Deventer

Een manueel therapeut in Deventer kan veel voor u betekenen. Een manueel therapeut is een gespecialiseerd fysiotherapeut, die na de opleiding fysiotherapie een master in de manuele therapie heeft afgerond. Door deze specialisatie heeft de manueel therapeut meer kennis in huis op zowel het gebied van diagnostiek als therapie. Dit betreft een dieperliggende basis op wetenschappelijk vlak en bredere praktische vaardigheden.

Fysiotherapie W&H biedt u een professionele manueel therapeut in Deventer met aandacht voor u!

Wat doet de manueel therapeut voor u in Deventer?

Kiest u voor een manueel therapeut in Deventer, dan kiest u voor een doelgerichte en specifieke aanpak betreft uw situatie. Een manueel therapeut kan u helpen bij functiestoornissen van gewrichten, spieren en zenuwen. Het centrale doel van manuele therapie is de beweeglijkheid van uw gewrichten te verbeteren en het optimaliseren van uw lichaamshouding. Wanneer er sprake is van bewegingsbeperkingen aan de wervelkolom, kan dit gemakkelijk met manuele behandeltechnieken worden verholpen. Naast het toepassen van specifieke mobilisaties, kunnen soms ook manipulaties toegepast worden.

Deze manipulaties zijn korte en snelle bewegingen op lokaal niveau die een krakend geluid kunnen geven. Het resultaat is een snelle verbetering van de beweeglijkheid van uw wervelgewrichten. Manuele therapie wordt altijd toegepast in combinatie met andere technieken, zoals houdingsoefeningen, mobilisaties en instructies.

Tarieven

Zowel manuele therapie als fysiotherapie vallen onder uw aanvullende verzekering. U krijgt meestal maximaal 9 behandelingen vanuit uw verzekering vergoed. Voor meer informatie betreft de kosten van manuele therapie bij Fysiotherapie W&H, kunt u gerust een kijkje nemen bij onze tarieven.

Contact

Wilt u gebruik maken van een manueel therapeut in Deventer? Of heeft u nog vragen omtrent manuele therapie bij Fysiotherapie W&H? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen Bekijk onze tarieven