Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Massage in Deventer

Wilt u graag een massage in Deventer omdat u last heeft van minder beweeglijkheid, stijfheid, spanning of spierpijn? Maak dan een afspraak bij Fysiotherapie W&H! Massage wordt vaak gebruikt als onderdeel van fysiotherapie, maar het is ook een op zichzelf staande behandelvorm. Middels speciale handtechnieken wordt de doorbloeding bevorderd en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd, waardoor de klachten in het betreffende lichaamsdeel snel zullen verdwijnen.

Wilt u een afspraak maken voor een massage in Deventer? Vul ons contactformulier in. Meer informatie ontvangen over de behandelingen die wij aanbieden? Neem contact op, we helpen u graag verder!

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Goede bekkenfysiotherapie in Zutphen van ervaren fysiotherapeuten
  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieU kunt bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Hoge Rij, Deventer

0570 – 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

De Worp, Deventer

0570 – 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Massage in Deventer en meer behandelingen

Onze fysiopraktijk op de Hoge Rij, in de Worp en in de Zutphense wijk Leesten zijn gespecialiseerd in algemene fysiotherapie en massage in Deventer en Zutphen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor dry needling en tal van andere behandelingen naar onze praktijk te komen. Woont u in Deventer of Zutphen en wilt u graag een massage? Dan staat ons team voor u klaar.

Wat klanten over ons zeggen

Susan Wijnberg
Susan Wijnberg
11 Januari 2024
ze nemen je klachten erg serieus
Emma Botter
Emma Botter
4 September 2020
Vriendelijk en vakkundig. Richard heeft me goed geholpen en nuttige tips gegeven hoe ik om kan gaan met mijn knieblessure. Bedankt!
Anna Lyse
Anna Lyse
30 Mei 2019
Vakkundig en met tijd en aandacht voor de patiënt
Ephrine Elias
Ephrine Elias
17 Oktober 2018
Mijn schoonvader is hier. Ze doen het redelijk goed.

Waarom is een massage goed voor uw lichaam?

Een massage in Deventer is vaak een belangrijk onderdeel van de therapie. Een massage kan helpen om een breed scala aan klachten effectief te verlichten en te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan onder andere pijnlijke, stijve of gespannen spieren, een betere bloedcirculatie, opgehoopte afvalstoffen en vermoeidheid. Massages zijn namelijk goed voor uw lichaam én geest. Als fysiopraktijk met een specialisatie in masseren, kunt u bij ons terecht voor een masseur in Deventer.

Wij bieden echter ook een ontspanningsmassage en sportmassage aan. Een ontspanningsmassage is heerlijk wanneer u uzelf de tijd wilt geven om eindelijk een keer goed te ontspannen. Wanneer we fysiek en mentaal druk zijn, is een ontspanningsmassage de manier om uw lichaam en geest te laten ontspannen en alle opgekropte stress los te laten. Een sportmassage raden we aan om de doorbloeding van uw spieren te stimuleren. Hierbij masseren wij stevig, zodat de spierspanning in uw lichaam sterk wordt verlicht.

Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Massage als ondersteunende therapie

Vanwege het kortdurende effect is massage een effectieve therapievorm die doorgaans ter ondersteuning wordt gebruikt. Dit houdt in dat het niet als hoofdtherapie wordt gezien. Een massage kan bijvoorbeeld nodig zijn om fysiotherapie voor rugklachten te ondersteunen en uw ruggenwervel van tevoren los te maken. Maar ook bij ingrijpende trauma’s zijn massages in Deventer een geschikte manier om uw geest rust te geven.

Fysiotherapie W&H: dé fysiopraktijk in Deventer

Als het aankomt op een massage in Deventer, dan zit u altijd goed bij Fysiotherapie W&H. Bij onze praktijk bent u verzekerd van:

  • Een team van gespecialiseerde masseurs en fysiotherapeuten
  • Deskundig advies op maat
  • Ruime behandelkamers met een optimale privacy
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Intake bij onze praktijk

Tijdens een intake bij onze fysiotherapiepraktijk vindt er een screening plaats, zodat we uw pijnklachten en de oorzaak kunnen inventariseren. Vervolgens stellen wij een persoonlijk behandelplan op en bespreken we welke behandelingen wij u kunnen aanbieden om uw lichaam en geest te verlichten van pijnklachten.

Tarieven en vergoedingen

Indien u wordt gemasseerd als onderdeel van uw therapie, dan worden de kosten door uw zorgverzekeraar vergoed. Wel is het belangrijk om te weten dat het aantal vergoede behandelingen afhankelijk is van uw (aanvullende) zorgverzekering. Wij raden het aan om te controleren wat de mogelijkheden zijn bij uw zorgverzekering, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien u bij ons komt voor een losse behandeling of sportmassage, dan zijn de kosten van een massage in Deventer voor uw eigen rekening.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot een massage in Deventer? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zorgen ervoor dat uw pijnklachten afnemen en uw lichaam en geest heerlijk tot rust komt. Ook in het geval u vragen heeft, staat ons team voor u klaar. In Deventer beschikken wij over twee praktijken waar u terecht kunt voor een massage. Tijdens openingstijden zijn wij te bereiken op de volgende telefoonnummers: 0570 – 63 23 87 (Hoge Rij) en 0570 – 61 99 80 (De Worp).

Afspraak maken voor massage in Deventer

Maak meteen een afspraak bij een van de praktijken van Fysiotherapie W&H in Deventer! Wij behandelen u met veel zorg, ervaring en specialisme. In het geval u een afspraak heeft gemaakt en u deze af wilt zeggen, verzoeken wij u dit 24 uur van tevoren te doen.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.