Massage Deventer

Heeft u last van minder bewegelijkheid, stijfheid, spanning of spierpijn? Maak dan een afspraak bij Fysiotherapie W&H voor een massage in Deventer! Massage wordt vaak gebruikt als onderdeel van fysiotherapie, maar het is ook een op zichzelf staande behandelvorm. Middels speciale handtechnieken wordt de doorbloeding bevorderd en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd, waardoor de klachten in het betreffende lichaamsdeel snel zullen verdwijnen.

Massage Deventer

Bij Fysiotherapie W&H vormt massage in  Deventer vaak een belangrijk onderdeel van de therapie. Wij bieden echter ook ontspanningsmassage en sportmassage. Massage kan helpen om een breed scala aan klachten te verlichten en te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan o.a. pijnlijke, stijve of gespannen spieren, opgehoopte afvalstoffen en vermoeidheid.

Massage Deventer: Tarieven en vergoedingen

Indien u wordt gemasseerd als onderdeel van uw therapie dan worden de kosten, afhankelijk van uw (aanvullende) zorgverzekering, door uw zorgverzekeraar vergoed. Indien u bij ons komt voor een losse behandeling of sportmassage, dan zijn de kosten van een massage in Deventer voor uw eigen rekening.

Massage Deventer: Over onze praktijk

Onze praktijk is gelegen aan de Brinkgreverweg 89 in Deventer en bestaat uit een wachtkamer, een ruime oefenruimte en twee moderne behandelkamers. We hanteren ruime openingstijden. Ons team bestaat uit vier ervaren specialisten die uiteraard allemaal geregistreerd staan bij het KHG en het BIG. Naast onze praktijk aan de Brinkgeverweg bent u ook van harte welkom bij onze praktijk op de worp.

Fysiotherapie W&H, hét adres voor massage in Deventer!

Als het aankomt op massage Deventer, dan zit u altijd goed bij Fysiotherapie W&H. Bij onze praktijk bent u verzekerd van:

  • Een team van gespecialiseerde masseurs en fysiotherapeuten
  • Deskundig advies op maat
  • Ruime behandelkamers met een optimale privacy
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot massage Deventer?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven