Nick Kramer – Personal Fitness Nederland

Ik ben Nick Kramer en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Personal Fitness Nederland. Na de middelbare school heb ik 3 jaar gewerkt als infanterist bij de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. De structuur, regelmaat en discipline die ik daar heb geleerd pas ik ook altijd toe in mijn trainingen. Vervolgens heb ik de 4-jarige opleiding ALO (‘Academie voor Lichamelijke Opvoeding’) gevolgd aan de HAN te Nijmegen. Daar heb ik mij tevens gespecialiseerd als leefstijlcoach. Daarna ben ik werkzaam geweest als LO en BSM docent op het Luzac College in Zwolle en als X-FITTT trainer bij Slim Healthclub de Liemers voor het begeleiden van mensen met overgewicht.

Ik houd zelf erg van sporten (voetballen, mountainbiken, hardlopen, fitnessen) en ga graag met vrienden om. Ik vind het ook heerlijk om lekker uit eten te gaan, een terrasje te pakken, of op de bank een film te kijken.

Ik ben een enthousiast en energiek persoon. Ik ben graag in contact met mensen en dat is wat het werk als personal coach zo mooi maakt. Als ik mensen kan helpen een gezonde leefstijl te hanteren word ik daar heel erg blij van. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door: gedrevenheid, sportiviteit en doorzettingsvermogen. Deze 3 pijlers breng ik ook altijd over op de klanten die ik train bij Personal Fitness Nederland.