Massage

Massage als onderdeel van de therapie.

De fysiotherapeut gebruikt massage ook als behandelingsvorm.
Vaak is het een onderdeel van de therapie maar het kan ook zijn dat u graag een keer gemasseerd wil worden.
Na een massage voelen uw spieren weer soepel aan en de mobiliteit wordt bevorderd! Heeft u last van minder bewegelijkheid of heeft u een stijf gevoel in uw nek, rug, kuiten, armen, etc. dan kunnen wij wat voor u betekenen. Wij zijn erop gericht om spierspanningen te herstellen en de conditie van spieren te onderhouden. Wij als fysiotherapeuten zijn er in gespecialiseerd om verhardingen in spieren op te sporen en vervolgens los te maken d.m.v. handtechnieken (knedingen en wrijvingen). Hierdoor zal de doorbloeding worden aangezet en worden de afvalstoffen weer sneller afgevoerd, waardoor het stijve gevoel/spanning in het desbetreffende deel verdwijnt.
Is massage een onderdeel van de therapie en wordt het vergoed door de zorgverzekeraar. Wilt u het als een vorm van sportmassage dan gelden onderstaande tarieven:

Tarieven
– Behandeling 30 minuten € 28,-
– Behandeling 45 minuten € 38,-

prijzen zijn incl. 21% btw

Wat is massage therapie?

Massage therapie is een behandelingsvorm waarbij de therapeut met zijn handen en andere technieken druk uitoefent op de spieren en weefsels van het lichaam om pijn te verlichten, spanning los te laten en het herstel te bevorderen.

Wat zijn de voordelen van massage therapie?

Massage therapie kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierspanning, het bevorderen van ontspanning en het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces.

Voor wie is sportmassage geschikt?

Sportmassage is geschikt voor zowel professionele atleten als recreatieve sporters die hun prestaties willen verbeteren, spierherstel willen bevorderen of blessures willen voorkomen.

Is een verwijzing naar een fysiotherapeut nodig voor massagebehandeling bij Fysiotherapie WH?

Nee, voor massagebehandeling bij Fysiotherapie WH is geen verwijzing nodig. U kunt rechtstreeks contact opnemen om een afspraak te maken.

Neem contact op