Fysiotherapie Leesten

Loopt u al een lange tijd rond met lichamelijke klachten? Het is belangrijk om tijdig hiervoor de juiste hulp te zoeken. Anders kan het zo zijn dat de klachten toenemen. Voor fysiotherapie nabij Leesten kunt u terecht bij ons, Fysiotherapie W&H. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen, ongeacht uw lichamelijke klachten. Fysiotherapie nabij Leesten biedt hiervoor vrijwel altijd de oplossing. Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie nabij Leesten, maar ook voor claudicatio, manuele therapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer. Ons doel is om u altijd zo goed mogelijk te helpen – waarbij onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal staan. U kunt er dan ook te allen tijde op rekenen dat wij écht de tijd voor u nemen.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Over Fysiotherapie W&H?

Het team van Fysiotherapie W&H bestaat uit diverse specialisaties. Door de bundeling van deze specialisaties ontstaat een brede dienstverlening en kunnen we altijd voor u een oplossing vinden die bij u past.
Dankzij onze hoge kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat is dat u zich weer goed kunt bewegen en normaal kunt functioneren. Om altijd te komen tot een goed resultaat en een concreet advies aan u te kunnen geven, hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Zo kunnen we de expertises van het gehele team bundelen en komen tot een gedegen advies. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Dry needling;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

  Wist u dat fysiotherapie nabij Leesten vaak volledig wordt vergoed? Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het is mogelijk om uw fysiotherapeut de verzekeringsgegevens voor u te laten controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Heeft u geen verwijzing van een huisarts of specialist? Geen probleem. Ook dan kunt u bij ons terecht. Indien u zichzelf aanmeldt bij ons, volgt er eerst een screening. Hiermee kunnen we peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Leesten? Fysiotherapie W&H staat voor u klaar om u verder te helpen. Ongeacht uw klachten! Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Heeft u nog meer vragen? Ook dan helpen we u graag verder.

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven