Oncologie fysiotherapie

Heeft u last van lichamelijke klachten ten gevolge van kanker? Oncologie fysiotherapie is een specialisatie binnen de algemene fysiotherapie. Wellicht heeft u klachten die ontstaan zijn vanuit een medische behandeling van de kanker. Denk bijvoorbeeld aan klachten zoals pijn, spanningsklachten, spierzwakte, vermoeidheid, het achteruitgaan van uw conditie en dergelijke. Oncologie fysiotherapie is hier specifiek op gericht en biedt u een passende oplossing om uw klachten te verminderen. Wij, Fysiotherapie W&H, bieden u die oplossing. U kunt bij ons namelijk terecht voor oncologie fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie, claudicatio, dry needling, bekkenfysiotherapie, en meer. Het is ons streven om u op een persoonlijke wijze én te allen tijde met kwaliteit te kunnen helpen bij uw klachten. U kunt er dan ook op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Over Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie W&H bestaat uit een divers team met verschillende specialisaties. Hierdoor is het mogelijk om u met nagenoeg alle klachten te helpen. Daarbij hanteren we altijd een hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat is dat u zich weer beter kunt bewegen en goed kunt functioneren. Om altijd tot het beste resultaat te komen hebben we (uiteraard met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Het behandelplan wordt op deze manier altijd geconcretiseerd tot een volledig plan. De specialisten binnen Fysiotherapie W&H zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de onderstaande diensten:

 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Oefentherapie;
 • Manuele therapie;
 • Dry needling;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Medical taping;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: het vergoeden van uw fysiotherapie

  Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor wordt het meeste voor u vergoed. Uw fysiotherapeut kan de verzekeringsgegevens voor u controleren, maar het is ook mogelijk dit zelf te doen. Zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt gewoon bij ons terecht. Meld u zichzelf aan bij ons? Dan zal er een screening volgen, zodat we kunnen bekijken of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden. Dat geldt ook voor oncologie fysiotherapie.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor oncologie fysiotherapie? Wij, Fysiotherapie W&H, staan voor u klaar om u te helpen met uw klachten. Schroom niet en neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook als u vragen heeft staan we voor u klaar!

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven