Sportmassage Deventer

Sportmassage is een vorm van massage die erop gericht is om het herstel van het lichaam na fysieke inspanning te bevorderen, of om het lichaam optimaal voor te bereiden op bijvoorbeeld een wedstrijd. Fysiotherapie W&H is hét adres voor iedereen die behoefte heeft aan sportmassage Deventer. Wij heten u graag welkom in onze praktijk!

Wat zijn de voordelen van sportmassage?

Een sportmassage is intensiever dan een ontspanningsmassage en heeft zowel een preventieve als herstellende functie. Bij een sportmassage wordt de afvoer van opgehoopte afvalstoffen en vocht gestimuleerd, wat zorgt voor een sneller en beter herstel van de spieren. Sportmassage Deventer draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures en andere sport-gerelateerde klachten.

Voor wie is sportmassage Deventer?

Sportmassage is onmisbaar voor topsporters, maar kan ook (beginnende) recreatieve sporters helpen om de kans op blessures te verminderen. Sportmassage is tevens ideaal voor sporters die er een tijdje ‘uit zijn geweest’ en de draad weer willen oppakken. Wilt u weten of sportmassage Deventer iets voor u is, neemt u dan gerust even contact met ons op.

Wordt sportmassage ook vergoed?

Sportmassage wordt doorgaans slechts zeer beperkt vergoed door zorgverzekeraars en de kosten van een behandeling zijn in de meeste gevallen dan ook voor eigen rekening. Er zijn wel uitzonderingen, bijvoorbeeld voor mensen die een speciale sportverzekering hebben afgesloten, of voor mensen waarbij sportmassage deel uitmaakt van een fysiotherapeutische behandeling.

Waarom sportmassage Deventer bij Fysiotherapie W&H?

Komt u naar Fysiotherapie W&H voor sportmassage Deventer, dan kunt u profiteren van:

  • Vakkundige sportmasseurs met veel ervaring
  • Ruime behandelkamers, van alle gemakken voorzien
  • Een uitstekende bereikbaarheid
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein

Ja, ik zou graag meer willen weten over sportmassage Deventer!

Vul het Contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.