Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie in Deventer en omgeving

Praktijk voor fysiotherapie in Deventer gezocht? Heeft u al langere tijd last van pijn aan uw lichaam en heeft u hier een behandeling bij nodig? Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak en behandeling door een specialist. Voor deze aanpak bent u bij de fysiotherapeuten van Fysiotherapie W&H aan het juiste adres. Van manuele therapie tot dry needling of een andere vorm van therapie: wij bieden de juiste zorg en fysiotherapie in Deventer. Onze fysiotherapiepraktijk beschikt over ruime behandelruimtes en heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Verschillende fysiotherapie specialisaties

Binnen onze praktijk in Deventer bieden wij veel vormen aan van fysio aan. Of u nou hulp nodig heeft bij overbelasting van uw spieren of (chronische) pijn aan diverse delen van uw lichaam. Bij onze fysiotherapiepraktijk in Deventer helpen wij u verder. Van dry needling tot oncologische fysiotherapie. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Persoonlijk contact voor al onze patiënten

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in Deventer. Omdat onze team erg breed is en wij over verschillende specialistische fysiotherapeuten beschikken, kunt u bij onze fysiotherapiepraktijk in Deventer terecht voor nagenoeg alle klachten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze patiënten, zodat wij uw klachten goed inzichtelijk kunnen maken en gericht aan de slag kunnen. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht tijdens de behandeling en tijd voor de patiënt.

Screening van uw klachten

Bij uw eerste afspraak in onze fysiotherapiepraktijk op deze locatie vindt er altijd een screening plaats. Op deze manier bepalen onze specialisten wat de oorzaak van uw klacht precies is en wordt het behandelplan samengesteld. Uw fysiotherapeut in Deventer zal dit plan met u doorlopen en uitleggen wat de vervolgstappen van de behandeling zijn.

“Onze fysiotherapeuten laten u precies weten waar u aan toe bent.”

Locaties in Zutphen en Deventer

Daarnaast staan de specialisten ook in het BIG-register en voldoen zij aan alle gestelde eisen op het gebied van bij- en nascholing. Naast fysiotherapie, kunt u bij onze praktijk ook terecht voor manuele therapie in Deventer en tevens fysiotherapie in Zutphen. Doordat wij over meerdere locaties beschikken, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Fysiotherapie aan huis

Naast de behandelingen binnen onze fysiotherapiepraktijk in Deventer, is het in bepaalde gevallen mogelijk om de fysiotherapie aan huis aan te bieden. Dit doet zich bijvoorbeeld voor wanneer u niet in staat bent om zelf naar onze praktijk te komen. Houd er rekening mee dat u voor fysio aan huis wel een verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

“Komt u de deur niet uit? Dan komen wij gewoon bij u thuis langs.”

Een verwijzing is niet nodig

Bij Fysiotherapie W&H in Deventer heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering, krijgt u vergoeding. Een vast aantal behandelingen zal worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie W&H Deventer heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contracten met zorgverzekeraars

Iedere fysiotherapeut in Deventer uit ons team kan voor u controleren in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie. Wij raden u aan om ook zelf eens te kijken naar uw zorgverzekeringspakket. Zo voorkomt u dat u met vervelende verrassingen wordt geconfronteerd.

“Controleer goed of u in aanmerking komt voor vergoeding.”

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Maak een afspraak voor fysiotherapie in Deventer

Heeft u bepaalde klachten en wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Deventer? Dit kunt u gemakkelijk telefonisch doen tijdens openingstijden, per e-mail of via het contactformulier op onze website. U kunt tevens met ons contact opnemen wanneer u een vraag heeft over onze tarieven. Onze telefoonnummers zijn 0570 619 980 (De Worp) of 0570 632 387 (Hoge Rij).

U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze praktijk aan de Brinkgreverweg of onze praktijk op locatie de Worp. Wij streven ernaar om uw afspraak altijd op korte termijn in te plannen.

Houd u er rekening mee dat een gemaakte afsprak ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dient te worden. Niet-tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht en kunnen niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Houd dit dus goed in de gaten en voorkom onnodige kosten.

Veelgestelde vragen

📝 Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

📑 Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

🏠 Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Deventer maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons in Leesten? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van te voren te doen.