Fysiotherapie Deventer

Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Deventer? Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak door een specialist van fysiotherapie Deventer. Voor die adequate aanpak bent u bij de fysiotherapeuten van fysiotherapie W&H aan het juiste adres. Fysiotherapie W&H is gericht op o.a. fysiotherapie, manuele therapie, kindertherapie en oncologische fysiotherapie Deventer. Bij ons bent u altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit; wij nemen de tijd voor onze patiënten!

Fysiotherapie Deventer: behandelingen

U kunt bij onze praktijk voor fysiotherapie in Deventer terecht voor algemene fysiotherapie, fysiotherapie op haptonomische basis, oefentherapie, manuele therapie, claudicatio (bij etalagebenen), fysiotherapie bij bekkenklachten, medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massage. Daarnaast bieden wij, in gevallen waarin u niet in staat bent om zelf naar onze praktijk te komen, ook fysiotherapie in Deventer aan huis. Houdt u er rekening mee dat u voor fysiotherapie aan huis wel een verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

Fysiotherapie Deventer & zorgverzekeraars

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig voor fysiotherapie in Deventer. Afhankelijk van wat voor aanvullende zorgverzekering u heeft, zal een vooraf vastgesteld aantal behandelingen van fysiotherapie in Deventer worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Onze fysiotherapeuten kunnen voor u controleren in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie in Deventer, maar kijkt u zelf ook even uw verzekeringsvoorwaarden na. Zo voorkomt u dat u met vervelende verrassingen wordt geconfronteerd.

Over fysiotherapie W&H

Omdat fysiotherapie W&H over een breed team met verschillende specialisten beschikt kunt u voor fysiotherapie in Deventer bij ons terecht voor nagenoeg alle klachten! Fysiotherapie Deventer staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit ent tijd voor de patiënt. De kwaliteit die wij van fysiotherapie in Deventerleveren staat garant voor een adequate aanpak voor uw lichamelijke klachten. Wanneer u gebruik maakt van fysiotherapie in Deventer van fysiotherapie W&H, zoekt u samen met de fysiotherapeuten naar de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid. Alle specialisten die werken bij Fysiotherapie W&H voor fysiotherapie in Deventer, staan geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister. Daarnaast staan de specialisten ook in het BIG-register en voldoen ze aan alle eisen op het gebied van bij- en nascholing. Naast voor fysiotherapie, kunt u bij fysiotherapie W&H ook terecht voor manuele therapie in Deventer en fysiotherapie in Zutphen
.

Waarom fysiotherapie W&H?

Fysiotherapie W&H is hét adres voor fysiotherapie Deventer. Maar waarom zou u kiezen voor fysiotherapie in Deventer van Fysiotherapie W&H? Bij ons profiteert u van:

  • Ruime behandelkamers
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Verschillende soorten fysiotherapie

Een afspraak maken bij fysiotherapie W&H voor fysiotherapie in Deventer

Wilt u een afspraak met ons maken voor fysiotherapie in Deventer, dan kunt u dat telefonisch doen, per e-mail of via het contactformulier op de website. Ook wanneer u een vraag heeft over de tarieven of over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van fysiotherapie in Deventer kunt u gerust contact met ons opnemen. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze praktijk aan de Brinkgreverweg of onze praktijk op de Worp voor het maken van een afspraak of wat te overleggen. Wij streven er naar om uw afspraak altijd op korte termijn in te plannen. Houdt u er rekening mee dat gemaakte afspraken ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dienen te worden? Niet-afgezegde afspraken moet u alsnog betalen en kunnen niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven