Fysiotherapie in Deventer

Bent u op zoek naar een kundige praktijk voor fysiotherapie in Deventer? Heeft u al langere tijd last van pijn aan uw lichaam en heeft u hier hulp bij nodig? Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak door een specialist. Voor deze aanpak bent u bij de fysiotherapeuten van Fysiotherapie W&H aan het juiste adres: de juiste zorg en fysiotherapie in Deventer.

Verschillende fysiotherapie specialisaties

Binnen onze praktijk in Deventer bieden wij veel vormen aan van fysiotherapie. Of u nou hulp nodig heeft bij overbelasting van uw spieren of (chronische) pijn aan diverse delen van uw lichaam. Bij Fysiotherapie W&H Deventer helpen wij u verder. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Persoonlijk contact voor al onze patiënten

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in Deventer. Omdat onze team erg breed is en wij over verschillende specialistische fysiotherapeuten beschikken, kunt u bij onze fysiotherapiepraktijk in Deventer terecht voor nagenoeg alle klachten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze patiënten, zodat wij uw klachten goed inzichtelijk kunnen maken en gericht aan de slag kunnen. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Screening van uw klachten

Bij uw eerste afspraak vindt er altijd een screening plaats. Op deze manier bepalen onze specialisten wat de oorzaak van uw klacht precies is en wordt het behandelplan samengesteld. Uw fysiotherapeut zal dit plan met u doorlopen en uitleggen wat de vervolgstappen zijn.

“Onze fysiotherapeuten laten u precies weten waar u aan toe bent.”

Fysiotherapie Deventer

Adequate hulp bij klachten

De kwaliteit die wij aanbieden staat garant voor een adequate aanpak van uw klachten. Samen zoeken wij de weg naar de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat u zich als mens gewaardeerd en gehoord voelt. Al onze specialistische fysiotherapeuten bij Fysiotherapie W&H voor fysiotherapie in Deventer, staan geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister.

Uw adres voor fysiotherapie in Deventer

Fysiotherapie W&H is hét adres voor fysiotherapie in Deventer. Met onze veelzijdige en specialistische aanpak bent u gegarandeerd van de juiste fysiotherapie bij uw klachten. Waarom zou u kiezen voor Fysiotherapie W&H te Deventer? U kunt, zoals vele anderen, profiteren van:

  • Diverse soorten fysiotherapie specialisaties
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruime behandelkamers
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Uitstekende bereikbaarheid

Locaties in Zutphen en Deventer

Daarnaast staan de specialisten ook in het BIG-register en voldoen zij aan alle gestelde eisen op het gebied van bij- en nascholing. Naast fysiotherapie, kunt u bij onze praktijk ook terecht voor manuele therapie in Deventer en tevens fysiotherapie in Zutphen.

Fysiotherapie aan huis

Naast de behandelingen binnen onze fysiotherapiepraktijk in Deventer, is het in bepaalde gevallen mogelijk om de fysiotherapie aan huis aan te bieden. Dit doet zich bijvoorbeeld voor wanneer u niet in staat bent om zelf naar onze praktijk te komen. Houd er rekening mee dat u voor fysio aan huis wel een verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

“Komt u de deur niet uit? Dan komen wij gewoon bij u thuis langs.”

Een verwijzing is niet nodig

Bij Fysiotherapie W&H in Deventer heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering, krijgt u vergoeding. Een vast aantal behandelingen zal worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie W&H Deventer heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contracten met zorgverzekeraars

Onze fysiotherapeuten kunnen voor u controleren in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie in Deventer. Wij raden u aan om ook zelf eens te kijken naar uw zorgverzekeringspakket. Zo voorkomt u dat u met vervelende verrassingen wordt geconfronteerd.

“Controleer goed of u in aanmerking komt voor vergoeding.”

Neem contact op voor een afspraak

Heeft u bepaalde klachten en wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Deventer? Dit kunt u gemakkelijk telefonisch doen tijdens openingstijden, per e-mail of via het contactformulier op onze website. U kunt tevens met ons contact opnemen wanneer u een vraag heeft over onze tarieven. Onze telefoonnummers zijn 0570 619 980 (De Worp) of 0570 632 387 (Hoge Rij).

U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze praktijk aan de Brinkgreverweg of onze praktijk op locatie de Worp. Wij streven ernaar om uw afspraak altijd op korte termijn in te plannen.

Houd u er rekening mee dat een gemaakte afsprak ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dient te worden. Niet-tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht en kunnen niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Houd dit dus goed in de gaten en voorkom onnodige kosten.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven