Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie nabij Schalkhaar

Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Schalkhaar? Dan moet u bij Fysiotherapie W&H in Deventer en Zutphen zijn. Wij helpen u graag met uw klachten en komen tot een passende oplossing. Het is belangrijk dat, indien u lichamelijke klachten heeft, u er niet te lang mee rond loopt. Zo kunt u namelijk voorkomen dat het erger wordt.

Fysiotherapie W&H staat voor u klaar om verder te helpen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor fysiotherapie nabij Schalkhaar, maar ook voor claudicatio, manuele therapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer. Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk te helpen – waarbij onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal staan. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Praktijk voor fysiotherapie bij Schalkhaar

 • Ervaren fysiotherapeuten;
 • Veel specialistische behandelingen;
 • 3 locaties voor fysiotherapie;
 • Persoonlijk en betrokken.

Neem direct contact met ons op als u een afspraak wilt maken bij onze praktijk voor fysiotherapie nabij Schalkhaar. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar. U neemt contact op via de buttons op deze pagina.

Fysiotherapie bij diverse klachten

U kunt bij diverse lichamelijke klachten terecht bij een fysiotherapeut. Lichamelijke klachten kunnen voor zeer veel ongemakken zorgen, dus blijf er niet te lang mee rondlopen. Onze fysiotherapeuten zijn op diverse gebieden gespecialiseerd, waardoor u bij ons altijd terecht kunt. Wat uw klachten ook zijn.

Het is ons doel om een passende oplossing te zoeken voor uw klachten, zodat u weer pijnvrij door het leven kunt gaan. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie, het BIG-register en daarbij krijgt iedereen tijdig passende bij- en nascholingscursussen.

Algemene fysiotherapie of gespecialiseerde

Een fysiotherapeut is deskundig als het gaat om het bewegen van het menselijk lichaam. Als u belemmert wordt in uw beweging, is fysiotherapie vaak een goede oplossing. Het uitgangspunt hierbij is het belastings-belastbaarheidsmodel. Als dit uit balans is, kunt u diverse klachten krijgen. De fysiotherapeut helpt u met deze balans weer te herstellen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u meer gespecialiseerde therapie nodig hebt. Ook hiervoor kunt u gerust bij ons terecht. Als u contact met ons opneemt, gaan wij graag met u kijken naar de klachten en welke vorm van therapie hier geschikt voor is. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, die u kunnen voorzien van de juiste therapie. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk weer pijnvrij door het leven.

Wie is Fysiotherapie W&H?

Ons team bestaat uit meerdere specialisaties. Dit resulteert in een brede dienstverlening bij lichamelijke klachten. Wij kunnen u nagenoeg met alle klachten helpen. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat? U kunt zich weer goed bewegen en normaal functioneren.

Om altijd te komen tot een goed resultaat en een concreet advies, hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Zo kunnen we de expertises van ons allemaal bundelen en komen tot een gedegen advies. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Diensten van Fysiotherapie WH

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Dry needling;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.

Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

Wist u dat fysiotherapie nabij Schalkhaar vaak volledig wordt vergoed? Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Het is mogelijk om uw fysiotherapeut de verzekeringsgegevens voor u te laten controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van huisarts of specialist nodig is. Indien u zichzelf aanmeldt bij ons, volgt er eerst een screening. Hiermee kunnen we peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Neem contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Schalkhaar of Epse? Fysiotherapie W&H helpt u graag verder, wat uw klachten ook zijn. Ook voor een fysiotherapie in Almen bent u bij ons op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar!

Veelgestelde vragen

? Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

? Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

? Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Schalkhaar maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van te voren te doen.

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.