Fysiotherapie nabij Schalkhaar

Ook zo’n last van lichamelijke klachten? Bent u al weleens naar een fysiotherapeut gegaan? Voor fysiotherapie nabij Schalkhaar bent u aan het juiste adres bij Fysiotherapie W&H. Wij helpen u graag met uw klachten en komen tot een passende oplossing. Het is belangrijk dat, indien u lichamelijke klachten heeft, u er niet te lang mee rond loopt. Zo kunt u namelijk voorkomen dat het erger wordt. Fysiotherapie W&H staat voor u klaar om verder te helpen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor fysiotherapie nabij Schalkhaar, maar ook voor claudicatio, manuele therapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer. Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk te helpen – waarbij onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal staan. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Wie is Fysiotherapie W&H?

Ons team bestaat uit meerdere specialisaties. Dit resulteert in een brede dienstverlening bij lichamelijke klachten. Wij kunnen u nagenoeg met alle klachten helpen. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat? U kunt zich weer goed bewegen en normaal functioneren. Om altijd te komen tot een goed resultaat en een concreet advies, hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Zo kunnen we de expertises van ons allemaal bundelen en komen tot een gedegen advies. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Dry needling;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

  Wist u dat fysiotherapie nabij Schalkhaar vaak volledig wordt vergoed? Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Het is mogelijk om uw fysiotherapeut de verzekeringsgegevens voor u te laten controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van huisarts of specialist nodig is. Indien u zichzelf aanmeldt bij ons, volgt er eerst een screening. Hiermee kunnen we peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Schalkhaar? Fysiotherapie W&H helpt u graag verder, wat uw klachten ook zijn. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar!

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven