Dry needling Deventer

Heeft u veel last van uw spieren? Misschien heeft u veel knopen in uw spieren? Dit kan voor veel pijn zorgen. Dry needling in Deventer is hiervoor een handige oplossing. Dit is een behandelmethode waarbij met een acupunctuurnaald diverse triggerpoints in de spieren worden behandeld. Deze triggerpoints zijn kleine bundeltjes spiervezels die elke keer in een gespannen toestand blijven. Uiteindelijk kunt u zich hierdoor niet meer ontspannen. Bij ons, Fysiotherapie W&H, kunt u terecht voor dry needling in Deventer. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met claudicatio, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en meer. Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk te helpen – waarbij onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal staan. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Waardoor ontstaan triggerpoints?

Als u afspreekt bij onze praktijk, dan krijgt u een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. De specialist bekijkt de beweeglijkheid van uw gewrichten en zoekt naar triggerpoints, in het Nederlands ook wel spierknopen genoemd. Deze punten ontstaan doordat spiervezels gespannen blijven en niet meer in staat zijn om te ontspannen. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals langdurig in een bepaalde houding werken, letsel of stress. U krijgt vervolgens een duidelijke uitleg over wat de volgende stappen zijn.

Betrokken, vriendelijke behandelaars voor dry needling Deventer

Wie op zoek is naar een praktijk voor fysiotherapie Deventer door ervaren fysiotherapeuten, is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen op het gebied van het bewegend functioneren. Onze specialisten zijn niet alleen goed opgeleid en geregistreerd in het kwaliteitsregister, maar bieden ook veel persoonlijke betrokkenheid. Zij hebben oog voor uw klachten en voor u als mens.

Wie is Fysiotherapie W&H?

Het team van Fysiotherapie W&H bestaat uit meerdere specialisaties. Hierdoor hebben we een brede dienstverlening voor bij lichamelijke klachten. Door de bundeling van deze diverse specialisaties kunnen wij u met nagenoeg alle klachten helpen. Om altijd te komen tot een goed resultaat en een concreet advies, hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Zo kunnen we de expertises van ons allemaal samenvoegen en komen tot een gedegen advies. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Dry needling;
  • Algemene fysiotherapie;
  • Bekkenfysiotherapie;
  • Claudicatio (etalagebenen);
  • Fysio op haptonomische basis;
  • Manuele therapie;
  • Medical taping;
  • Oefentherapie;
  • En nog veel meer.

Behandeling bij onze praktijk of bij u thuis

Wij kunnen de juiste zorg bieden voor bijna alle klachten. Hiervoor kunt u tijdens onze openingstijden terecht in de ruime behandelruimtes van onze drie locaties. Kunt u niet naar de praktijk komen, dan bieden wij de mogelijkheid om bij u aan huis te komen. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Bent u benieuwd naar de kosten, bekijk dan onze tarieven. Als u een aanvullende verzekering heeft, dan worden de kosten voor dry needling in Deventer vergoed.

Pijn en stijfheid verminderen? Maak een afspraak voor dry needling

Heeft u last van knopen in uw spieren en denkt u dat een dry needling behandeling in Deventer iets voor u kan zijn? Wacht dan niet langer en maak gebruik van de diensten van onze deskundige fysiotherapeuten. Neem gerust contact op, als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder en heten u van harte welkom in onze praktijk!

Contact opnemen Bekijk onze tarieven