Dry needling Deventer

Heeft u veel last van uw spieren? Misschien heeft u veel knopen in uw spieren? Dit kan voor veel pijn zorgen. Dry needling in Deventer is hiervoor een handige oplossing. Dit is een behandelmethode waarbij met een acupunctuurnaald diverse triggerpoints in de spieren worden behandeld. Deze triggerpoints zijn kleine bundeltjes spiervezels die elke keer in een gespannen toestand blijven. Uiteindelijk kunt u zich hierdoor niet meer ontspannen. Bij ons, Fysiotherapie W&H, kunt u terecht voor dry needling in Deventer. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met claudicatio, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en meer. Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk te helpen – waarbij onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal staan. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Waardoor ontstaan triggerpoints?

Deze triggerpoints ontstaan door langdurige werkhoudingen, standsafwijkingen, gipsperiodes, stress, acute letsels en meer. Het doel van dry needling is het uitschakelen van deze triggerpoints. Uiteindelijk vermindert uw pijn en kunt u zich beter bewegen.

Wie is Fysiotherapie W&H?

Het team van Fysiotherapie W&H bestaat uit meerdere specialisaties. Hierdoor hebben we een brede dienstverlening voor bij lichamelijke klachten. Door de bundeling van deze diverse specialisaties kunnen wij u met nagenoeg alle klachten helpen. Om altijd te komen tot een goed resultaat en een concreet advies, hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Zo kunnen we de expertises van ons allemaal samenvoegen en komen tot een gedegen advies. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Dry needling;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

  Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor wordt de fysiotherapie vaak vergoed. Het is mogelijk om door uw fysiotherapeut de verzekeringsgegevens voor u te laten controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van huisarts of specialist nodig is. Indien u zichzelf aanmeldt bij ons, volgt er eerst een screening. Aan de hand van deze screening kunnen we bekijken of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor dry needling in Deventer? Fysiotherapie W&H is u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar!

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven