Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie in Zutphen

Fysiotherapie in Zutphen nodig? Denk dan aan Fysiotherapie W&H! Het lichaam is een geheel dat bestaat uit spieren, botten en gewrichten. Pas wanneer het lichaam even niet meer werkt zoals u dat wilt, merkt u hoeveel u eigenlijk beweegt. Een fysiotherapeut ondersteunt je wanneer er sprake is van lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld nek, rug- en schouder, zodat je de dagelijks bezigheden weer zonder problemen kunt uitvoeren. Van dry needling tot manuele therapie. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen met fysio? Neem gerust contact op voor meer informatie.

“Pijn aan een bepaald lichaamsdeel? Onze fysiotherapeut in Zutphen biedt hulp door middel van therapie bij verschillende soorten klachten.”

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H die klaar staan om u te helpen
  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

De ingang van Fysiotherapie Leesten vanuit buiten
Rudolf Steinerlaan 133
7207 pv Zutphen

Fysiotherapie Zutphen: diverse behandelingen mogelijk

Onze praktijk in Leesten is niet alleen gespecialiseerd in algemene fysiotherapie maar u kunt hier ook terecht voor de volgende extra diensten:

U wordt bij ons altijd begeleid door een professioneel team met verschillende specialisaties.

Wat klanten over ons zeggen

Susan Wijnberg
Susan Wijnberg
11 Januari 2024
ze nemen je klachten erg serieus
Emma Botter
Emma Botter
4 September 2020
Vriendelijk en vakkundig. Richard heeft me goed geholpen en nuttige tips gegeven hoe ik om kan gaan met mijn knieblessure. Bedankt!
Anna Lyse
Anna Lyse
30 Mei 2019
Vakkundig en met tijd en aandacht voor de patiënt
Ephrine Elias
Ephrine Elias
17 Oktober 2018
Mijn schoonvader is hier. Ze doen het redelijk goed.

Fysiotherapie in Zutphen door een ervaren fysiotherapeut

Fysiotherapie richt zich op het voorkomen, verhelpen of verminderen van de klachten. Zodoende kun je weer optimaal bewegen de alledaagse bezigheden doen. Tijdens een fysiotherapie sessie op onze praktijk in Zutphen gaat de fysiotherapeut op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Daarna bepalen we gezamenlijk het behandelplan voor het bereiken van het doel van fysio in Zutphen: de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid. We kunnen pijnklachten behandelen met gebruik van een of meerdere specialisaties. Denk hierbij aan algemene fysiotherapie, oefentherapie, mimetherapie, dry needling en manuele therapie.

Verscheidene klachten

Fysiotherapie in Zutphen biedt uitkomst bij tal van klachten. Denk hierbij aan klachten zoals bekkenklachten, etalagebenen, zwelling en een zwaar gevoel, sportblessures en problemen die ontstaan tijdens en na de behandeling van kanker. Maar ook in het geval van functiestoornissen van de gewrichten, bewegingsbeperking en operaties zoals een nieuwe heup bieden behandelingen van een fysiotherapeut uitkomst.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Wat kost fysiotherapie per keer?

Een reguliere sessie fysiotherapie duurt 30 minuten en kost € 30-,. Wanneer we voor een sessie bij u aan huis komen, kost een sessie van € 45-, euro, net als een sessie manuele therapie. Deze bedragen berekenen we door wanneer u geen verzekering heeft, of het aantal verzekerde behandelingen overschreden hebt. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de maximale vergoeding voor fysiotherapie die u ontvangt van uw zorgverzekeringsmaatschappij. Om verrassingen te voorkomen raden we aan om de verzekeringsvoorwaarden te controleren.

Welke fysio wordt vergoed?

Doorgaans wordt fysiotherapie gedeeltelijk vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering. Welke fysio sessie in Zutphen vergoed wordt, is afhankelijk van uw leeftijd en de aard van de sessie. U kunt overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten voor fysiotherapie, zodat de kosten die buiten de basisverzekering vallen alsnog gedekt zijn. We hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Kwaliteit en klantgericht

Omdat wij kwaliteit en klantgerichtheid heel belangrijk vinden werken wij ook samen met andere instanties. Het kan dus zijn dat u een behandeling aangaat bij onze fysiopraktijk, maar we merken dat een behandeling bij een andere praktijk passender is. Wij verwijzen u altijd door zodat u de beste behandeling krijgt. Op deze manier gaat uw lichamelijke gezondheid sneller vooruit.

Werkzaam in Zutphen en omgeving

We hebben niet alleen een praktijk voor fysio in Zutphen, maar beschikken ook over een tweetal fysiotherapiepraktijken in Deventer. Zodoende zijn we ook werkzaam in de directe omgeving van Deventer en Zutphen. Van Almen tot Epse, Twello en Diepenveen.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Maak een afspraak of neem contact op

Behoefte aan fysiotherapie of wilt u meer informatie over fysio in Zutphen, of over een specifieke behandeling zoals dry needling? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak! U kunt een afspraak maken via het contactformulier maar u kunt ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar leesten@fysiotherapiewh.nl of door tijdens openingstijden te bellen naar 0575 – 53 03 77.

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.