Fysiotherapie Zutphen

Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak door een specialist. Fysiotherapie leesten een kleine praktijk met een persoonlijke aanpak van uw klachten. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister. Ook hebben we contracten met alle zorgverzekeraars.

Fysiotherapie Zutphen: specialisaties

Onze praktijk in leesten is gespecialiseerd in Manuele therapie, Dry needling, Oncologie/ oedeemtherapie,  Bekkenproblematiek en Claudicatio.

Fysiotherapie Zutphen & Zorgverzekeraars20170509_151014

Voor fysiotherapie in Zutphen is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet nodig.  Hoeveel behandelingen er worden vergoed door uw zorgverzekeraar is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Weet u niet zeker in hoeverre u verzekerd bent dan kunnen onze fysiotherapeuten dit voor u ten alle tijden controleren. Toch willen we u aanraden om zelf ook even uw verzekeringsvoorwaarden na te gaan. Dit voorkomt eventuele vervelende verassingen.

Benieuwd geworden?

Behoefte aan fysiotherapie of wil je meer informatie? Neem dan contact op of maak direct een afspraak!

Waarom fysiotherapie W&H?

Fysiotherapie Leesten is hét adres voor fysiotherapie in Zutphen. Bij ons profiteert u van:

  • Ruime behandelkamers
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Verschillende soorten fysiotherapie

Fysiotherapie Zutphen: Afspraak maken

Wilt u een afspraak met ons maken voor fysiotherapie in Zutphen, dan kunt u dat telefonisch doen, maar ook per e-mail of via het contactformulier op de website.
U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze praktijk in Leesten voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om uw afspraak altijd op korte termijn in te plannen. Houdt u er rekening mee dat gemaakte afspraken ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dienen te worden. Niet-afgezegde afspraken kunnen niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven