Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie in Zutphen

Fysiotherapie in Zutphen nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Fysiotherapie W&H op onze locatie in Leesten. Heeft u last van lichamelijke pijnklachten of andere lichamelijke klachten en zoekt u daarvoor een fysiotherapeut in Zutphen? Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren vereist een adequate aanpak door een specialist. De fysiotherapeuten van onze praktijk zorgen voor de juiste behandelingen, waardoor u bij de fysio in Zutphen op het juiste adres bent.

“Pijn aan een bepaald lichaamsdeel? Onze fysiotherapeut in Zutphen biedt hulp door middel van therapie bij verschillende soorten klachten.”

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H die klaar staan om u te helpen
 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

De ingang van Fysiotherapie Leesten vanuit buiten
Rudolf Steinerlaan 133
7207 pv Zutphen

Fysiotherapie Zutphen: diverse behandelingen mogelijk

Onze praktijk in Leesten is niet alleen gespecialiseerd in algemene fysiotherapie maar u kunt hier ook terecht voor de volgende extra diensten:

U wordt bij ons altijd begeleid door een professioneel team met verschillende specialisaties.

Kleine praktijk met een persoonlijke aanpak

Wij hebben in Leesten in Zutphen een kleine praktijk. Hier geniet u van een persoonlijke aanpak van uw klachten. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt. Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister. Ook hebben we contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor ook u bij onze fysio in Zutphen terecht kunt met uw zorgverzekering.

“Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons op de eerste plaats.”

Verwijzing is niet noodzakelijk

Voor fysiotherapie bij onze praktijk in Zutphen is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet nodig. Hoeveel behandelingen er worden vergoed door uw zorgverzekeraar is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Weet u niet zeker in hoeverre u verzekerd bent dan kunnen onze fysiotherapeuten dit voor u ten alle tijden controleren.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Controleer of u de tarieven vergoed krijgt

Toch willen we u aanraden om zelf ook even uw verzekeringsvoorwaarden na te gaan. Dit voorkomt eventuele vervelende verrassingen. Uiteraard kunt u op de website een overzicht van de tarieven vinden. Zo weet u altijd wat de kosten van uw behandeling zijn mocht u het een en ander toch zelf moeten betalen.

“Fysiotherapie WH werkt met een breed team aan therapeuten, met ieder een eigen specialiteit.”

Gespecialiseerde fysiotherapeuten in Zutphen (Leesten)

Bij onze praktijk van Fysiotherapie W&H in Leesten werkt een breed team die allemaal hun eigen specialisatie hebben. Hierdoor kunt u bij onze fysio Zutphen terecht voor bijna alle lichamelijke klachten. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor u als patiënt. De kwaliteit staat dan ook garant voor een adequate aanpak van uw klachten als het gaat om uw bewegend functioneren.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Het is bij ons zeer belangrijk dat u als mens gehoord wordt, daarom neemt de fysio in Zutphen altijd ruim de tijd voor behandelingen. De specialisten die werkzaam zijn bij ons werken samen, daarom is er, met uw toestemming, intercollegiaal overleg zodat uw behandeling op de beste manier mogelijk uitgevoerd kan worden. Fysiotherapie W&H in Leesten is hét adres voor fysiotherapie in Zutphen en omgeving. Bij ons profiteert u van verschillende voordelen:

 • Ruime behandelkamers;
 • Uitstekende bereikbaarheid;
 • Contracten met alle zorgverzekeraars;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Verschillende soorten fysiotherapie in Zutphen.

Doeltreffende therapie bij klachten

Omdat wij het kwaliteit en klantgerichtheid heel belangrijk vinden werken wij ook samen met andere instanties. Dit doen wij om een hoge doeltreffendheid uit onze behandeling te halen. Het kan dus zijn dat u een behandeling aangaat bij onze fysiopraktijk maar dat wij tot de conclusie komen dat u toch beter bij een andere praktijk past. Wij zullen u dan altijd doorverwijzen zodat u de beste behandeling kunt krijgen. Op deze manier zult u merken dat uw lichamelijke gezondheid sneller vooruit gaat.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Praktijk voor fysiotherapie in Zutphen én Deventer

Wij hebben niet enkel een praktijk voor fysiotherapie in Zutphen, maar ook in Deventer! Ook bij deze locaties geniet u van dezelfde voordelen als u in Zutphen doet. Woont u dichter bij Deventer dan bij Zutphen? Dan kunt u alsnog bij ons een afspraak maken maar dan in Deventer! U kunt dan gewoon naar een van de praktijken in Deventer gaan. Ook hier worden dezelfde diensten aangeboden als bij de fysio in Zutphen, zoals manuele therapie.

Neem contact op met de fysio in Zutphen voor meer informatie

Behoefte aan fysiotherapie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak! U kunt een afspraak maken via het contactformulier maar u kunt ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar leesten@fysiotherapiewh.nl of door tijdens openingstijden te bellen naar 0575 – 53 03 77.

Veelgestelde vragen

? Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

? Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

? Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Zutphen maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk in Leesten om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons in Leesten? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H in Leesten en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van te voren te doen.

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.