Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Manuele therapie in Zutphen

Bent u op zoek naar manuele therapie in Zutphen? Dan bent u bij Fysiotherapie W&H aan het juiste adres!
Fysiotherapie W&H biedt u professionele manuele therapie in Zutphen. Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten. Na de opleiding fysiotherapie hebben zij de master manuele therapie afgerond, waardoor zij dieperliggende kennis hebben vergaard op wetenschappelijke gebied en bredere praktische vaardigheden in huis hebben. Deze specialisatie zorgt daarmee ook voor meer mogelijkheden tot het gebied van diagnostiek en therapie.

Onze manueel therapeuten hebben aandacht voor u, en kijken naar wat u nodig heeft!

Neem contact op Bekijk onze tarieven

 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

Leesten
Rudolf steinerlaan 133
7207 pv zutphen

Diverse fysiotherapie behandelingen in Zutphen

Onze praktijk in leesten is niet alleen gespecialiseerd in algemene fysiotherapie maar u kunt hier ook terecht voor de volgende extra diensten:

U wordt bij ons altijd begeleid door een professioneel team met verschillende specialisaties.

Wat klanten over ons zeggen

Emma Botter
Emma Botter
4 September 2020
Vriendelijk en vakkundig. Richard heeft me goed geholpen en nuttige tips gegeven hoe ik om kan gaan met mijn knieblessure. Bedankt!
Anna Lyse
Anna Lyse
30 Mei 2019
Vakkundig en met tijd en aandacht voor de patiënt
Ephrine Elias
Ephrine Elias
17 Oktober 2018
Mijn schoonvader is hier. Ze doen het redelijk goed.

Wat kan manuele therapie in Zutphen voor u betekenen?

Wanneer u kiest voor manuele therapie in Zutphen, dan kiest u voor een specifieke en doelgerichte aanpak betreft uw klacht of klachten. Manuele therapie helpt bij functiestoornissen van spieren, zenuwen en gewrichten. Het doel van manuele therapie is dan ook het optimaliseren van uw lichaamshouding en het verbeteren van de beweeglijkheid van uw gewrichten. Bij bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen aan de wervelkolom is manuele therapie een goede oplossing. Onze manuele behandeltechnieken kunnen uw klachten gemakkelijk verhelpen. Wij passen specifieke mobilisaties toe, en maken soms ook gebruik van manipulaties.

Deze manipulaties op de lokale plek zijn korte en snelle bewegingen die een krakend geluid kunnen veroorzaken. Wat er vervolgens gebeurt is dat de bewegingsvrijheid van uw wervelgewrichten snel zal verbeteren. Naast manuele therapie worden ook andere oefeningen toegepast, zoals instructies, mobilisaties en houdingsoefeningen.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Over ons: Fysiotherapie W&H

Wij zijn Fysiotherapie W&H. Ons team bestaat uit diverse specialisaties. Hierdoor is het mogelijk om u met bijna alle klachten te helpen. Een hoge kwaliteit staat hierbij centraal. Vooral bewegingsbeperkingen aan de wervelkom zijn geschikt om door middel van manuele behandeltechnieken te behandelen. Wij passen de technieken toe die u helpen voor een verbetering van bewegelijkheid.

We hanteren altijd een hoogwaardige kwaliteit, met een adequate aanpak. Dit resulteert zich in dat u beter kunt bewegen en goed kunt functioneren. Bij elke behandeling hebben we een intercollegiaal overleg, zodat we zo altijd tot een concreet behandelplan komen. Uiteraard vragen we hier altijd uw toestemming voor. De specialisten binnen Fysiotherapie W&H zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de onderstaande diensten:

 • Algemene fysiotherapie;
 • Dry needling;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Oefentherapie;
 • Manuele therapie;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Medical taping;
 • En nog veel meer.

Zorgverzekeraars: het vergoeden van uw fysiotherapie

Een manueel therapeut in Zutphen aan het zoeken? Belangrijk om te weten is dat fysiotherapie bijna altijd vergoed wordt. We hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars. Uw fysiotherapeut kan de verzekeringsgegevens voor u controleren, maar het is ook mogelijk dit zelf te doen. Zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u ook bij ons terecht. Meld u zichzelf aan bij Fysiotherapie W&H? Er volgt dan eerst een screening, zodat we kunnen bekijken of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden. Dat geldt ook voor oncologie fysiotherapie.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Tarieven

Zowel manuele therapie als fysiotherapie vallen onder uw aanvullende verzekering. U verzekering vergoed meestal maximaal 9 behandelingen. Wilt u meer informatie betreft de kosten van manuele therapie bij Fysiotherapie W&H? Neem gerust eens een kijkje bij onze tarieven.

Contact

Wilt u zichzelf aanmelden voor manuele therapie in Zutphen? Of heeft u nog vragen omtrent manuele therapie bij Fysiotherapie W&H? Neem vandaag nog contact met ons op! Ook voor een fysiotherapie in Almen bent u bij ons op het juiste adres. Fysiotherapie W&H beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk!

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Neem contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken met onze manueel therapeut in Zutphen? Wij, Fysiotherapie W&H, staan voor u klaar om u te helpen. Schroom niet en neem dus vooral even contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook als u vragen heeft staan we voor u klaar!

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.