Dry needling Zutphen

Merkt u dat u vaak last heeft van uw spieren? Misschien heeft u veel knopen in uw spieren en zorgt dit voor veel pijn. Door te kiezen voor dry needling in Deventer zorgt u ervoor dat deze knopen verdwijnen. Dry needling is een behandelmethode waarbij een acupunctuurnaald meerdere triggerpoints in de spieren behandeld. Deze triggerpoints zijn kleine bundeltjes spiervezels die elke keer in een gespannen toestand blijven. Dit zorgt ervoor dat u zich niet meer goed kan ontspannen. Bij ons, Fysiotherapie W&H, kunt u terecht voor dry needling in Zutphen. Naast dry needling kunt u bij ons ook terecht voor claudicatio, manuele therapie, bekkenfysiotherapie en meer. Ons streven is om u altijd zo goed mogelijk te helpen. Hierbij staat onze persoonlijke communicatie en kwaliteit centraal. U kunt er op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Waardoor ontstaan triggerpoints?

De triggerpoints ontstaan vaak door standsafwijkingen, stress, acute letsels, gipsperiodes, langdurige werkhoudingen en dergelijke. Het doel van dry needling is het uitschakelen van deze triggerpoints. Uiteindelijk vermindert uw pijn en kunt u zich beter bewegen.

Wie is Fysiotherapie W&H?

Het team van Fysiotherapie W&H is zeer divers en bestaat uit meerdere specialisaties. We hebben hierdoor een brede dienstverlening voor bij allerlei verschillende lichamelijke klachten. Door deze bundeling van specialisaties kunnen wij u nagenoeg met alle klachten van dienst zijn. Daarbij passen we (met uw toestemming) ook vaak intercollegiaal overleg toe. Hierdoor krijgen we een concreet behandelplan waar u echt iets aan heeft. Alle specialisten van Fysiotherapie W&H zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Dry needling;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Algemene fysiotherapie;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

  Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De fysiotherapie, maar ook dry needling in Zutphen, wordt hierdoor vaak vergoed. De verzekeringsgegevens kunnen wij voor u controleren, maar u kunt dit ook altijd zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder een verwijzing van een huisarts of specialist. Indien u zichzelf aanmeldt bij ons, volgt er eerst een screening. Aan de hand van deze screening kunnen we bekijken of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor dry needling in Zutphen? Fysiotherapie W&H is u graag van dienst met onder andere dry needling! Schroom dus niet en neem vooral even contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar.

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven