Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie bij Epse

Fysiotherapie in Epse gezocht? Dan zit u goed bij Fysiotherapie W&H in Deventer en Zutphen. Als u lichamelijke klachten hebt, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen met een passende oplossing. Lichamelijke klachten moeten namelijk zo snel mogelijk opgelost worden. Dan kunnen ergere klachten voorkomen worden.

Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie in Epse en Schalkhaar. Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerde therapie, waaronder claudicatio, manuele therapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en nog veel meer. Wij willen u namelijk altijd zo goed mogelijk helpen. U staat bij ons centraal en wij gaan altijd voor persoonlijke communicatie.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Ervaren praktijk voor fysiotherapie nabij Epse

  • Ervaren fysiotherapeuten;
  • Veel specialistische behandelingen;
  • 3 locaties voor fysiotherapie;
  • Persoonlijk en betrokken.

U kunt via onze website direct een afspraak maken bij onze praktijk voor fysiotherapie in Epse. Wij gaan graag met u kijken naar welke soort therapie het beste bij uw klachten past. Neem contact op via de button.

Wanneer fysiotherapie?

Er zijn diverse lichamelijke klachten waarvoor u naar een fysiotherapeut kunt gaan. Zodra u lichamelijke klachten begint te ervaren, is het verstandig om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Indien u meer specifieke klachten ervaart, kan het zijn dat u meer specialistischere therapie nodig hebt. Ook daarvoor kunt u gerust bij ons terecht. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op diverse gebieden, zodat zij u altijd van dienst kunnen zijn.

Wij willen altijd er voor zorgen dat uw klachten verdwijnen, zodat u geen ongemakken meer ervaart. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie en het BIG-register. Daarbij krijgen zij met regelmaat bijscholingscursussen zodat zij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Diverse soorten fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het bewegen van het menselijk lichaam. Het kan zijn dat er een belemmering optreedt in uw beweging. Fysiotherapie is dan een goede oplossing. Hierbij wordt gekeken naar het belastings-belastbaarheidsmodel. Het ongemak kan ontstaan doordat dit uit balans is. Fysiotherapie kan u er bij helpen om weer in balans te komen.

Mogelijk is meer gespecialiseerde therapie passender voor uw probleem. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wij gaan graag met u kijken naar het probleem en kunnen u dan doorverwijzen binnen onze eigen praktijk, naar een andere therapeut. Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd en werken met elkaar samen, zodat diverse vormen van therapie naast elkaar ingezet kunnen worden om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Diensten van Fysiotherapie WH

U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van fysiotherapie. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Dry needling;
Algemene fysiotherapie;
Claudicatio (etalagebenen);
Fysio op haptonomische basis;
Bekkenfysiotherapie;
Manuele therapie;
Medical taping;
Oefentherapie;
En nog veel meer.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Het vergoeden van de fysiotherapie

Bij ons wordt uw fysiotherapie in Epse vaak volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Weet u niet zeker of uw zorgverzekering de fysiotherapie dekt? Dan kan uw fysiotherapeut dit voor u controleren maar het is uiteraard ook mogelijk om dat zelf te doen. Bij ons hoeft u geen doorverwijzing van een huisarts of andere specialist te hebben. Meld u zichzelf aan? Dan doen wij eerst een screening om te kijken of uw klacht bij ons behandeld kan worden.

Maak gelijk een afspraak

Indien u een afspraak voor fysiotherapie in Epse wilt maken, kunt u dat gewoon via onze website doen. Ook voor een fysiotherapie in Almen bent u bij ons op het juiste adres. Via de button kunt u contact opnemen. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of om u te helpen bij uw klachten.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Epse maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van te voren te doen.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.