Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie in Twello en omgeving

Zoekt u een professionele fysiotherapie in Twello voor uw lichamelijke klachten? Bij fysiotherapie W&H in Twello begrijpen we dat pijn en beperkingen uw levenskwaliteit kunnen beïnvloeden. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen uw mobiliteit te herpakken en uw pijn te verminderen.

Het maakt niet uit of het nu gaat om blessures, postoperatieve zorg, revalidatie of algemene gezondheidsproblemen, wij bieden op maat gemaakte behandelplannen. Aarzel niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw reis naar een pijnvrij en actief leven te starten

Wilt u een afspraak maken voor onze fysiotherapie in Twello? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Goede bekkenfysiotherapie in Zutphen van ervaren fysiotherapeuten
 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieU kunt bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

foto van Fysiopraktijk de Worp genomen van buitenaf

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge Rij

0570 63 23 87

Foto van fysiopraktijk de Hoge Rij genomen van buitenaf

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Waarvoor dient fysiotherapie in Twello?

Fysiotherapie speelt een essentiële rol bij het herstel en behoud van uw fysieke gezondheid. Fysio biedt namelijk behandeling, revalidatie en preventie en zorgt ervoor dat het bewegingsapparaat weer zo goed mogelijk functioneert. Het verbetert uw mobiliteit en kracht, vermindert pijnlijke klachten en vergroot de kans van het herstellen van uw spieren en gewrichten. Met name bij aandoeningen en letsels is fysiotherapie in Twello van groot belang.

Naast het verzorgen van behandelingen geven fysiotherapeuten ook advies over uw houding, beweging, ergonomie en weten zij precies hoe u fysieke blessures kunt voorkomen. Onze therapeuten hebben uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en gebruiken verschillende vormen en technieken die volledig zijn afgestemd op uw individuele behandelplan. Zo kunnen wij u voorzien van de beste fysiobehandeling.

De verschillende vormen van fysiotherapie in Twello

Met onze praktijk voor fysio nabij Twello zijn wij gespecialiseerd in diverse vormen van fysiotherapie. Het kan zijn dat uw spieren overbelast zijn, u chronische pijn heeft of andere lichamelijke klachten ervaart. Doordat wij verschillende vormen van fysiotherapie aanbieden, is er een grote kans dat wij u kunnen helpen. Zo hebben wij een manueel therapeut in dienst in onze praktijk in Deventer. Fysiotherapie W&H biedt de volgende behandelingen aan:

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten in uw bekkengebied. Hierbij kunt u denken aan problemen zoals pijn in de bekkenbodem, verzakking of incontinentie. Tijdens deze fysio in Twello draait het om oefentherapie en advies over uw houding. Zo leren wij u bijvoorbeeld bekkenbodemspieroefeningen aan.

Manuele therapie

Zoals de naam al zegt, maakt manuele therapie gebruik van handmatige technieken om lichamelijke klachten te behandelen. Deze vorm van therapie richt zich op uw gewrichten, zenuwen en spieren. U zult merken dat uw meer bewegingsvrijheid ervaart, minder pijn voelt en de algehele functie van het lichaam verbetert. De fysio in Twello wilt namelijk dat u het meeste uit uw lichaam haalt.

Dry needling

Bij de behandelingstechniek dry needling worden dunne naalden gebruikt om triggerpoints (pijnlijke spierknopen) te behandelen. De gespecialiseerde fysiotherapeut brengt de dunne naald direct in de triggerpoint in. Hierdoor ontspannen uw spieren en vermindert de pijn. Dry needling is een zeer effectieve methode om spierklachten te behandelen, zodat u meer bewegingsvrijheid krijgt.

Wat is de oorzaak van uw klacht?

Waarom heeft u pijn? Deze vraag staat centraal bij de eerste afspraak en wordt onderzocht bij de screening. Samen met de fysiotherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klacht. Als de oorzaak is gevonden, wordt er een behandelplan samengesteld. De fysiotherapeut zal dit plan met u doornemen en uitleggen wat de vervolgstappen van de behandeling zijn.

Goed om te weten: een verwijzing van een huisarts of specialist is niet nodig voor onze fysiotherapie in Twello. Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering krijgt u een vergoeding. Een vast aantal behandelingen zal worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Persoonlijk contact staat voorop

In onze fysiotherapie praktijk vlakbij Twello staat persoonlijk contact altijd voorop. Wij gaan eerst met u kijken naar uw klachten, zodat we dit goed inzichtelijk krijgen. Op deze manier kunnen we gericht aan de slag. Wij garanderen u kwaliteit, persoonlijke aandacht tijdens de behandeling en tijd voor u als patiënt. Het is ook mogelijk om fysiotherapie aan huis te ontvangen, wanneer u slecht ter been bent bijvoorbeeld.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Voorbeeld van manuele therapie. Een schouder behandeling

Fysio praktijken in Deventer en Zutphen

In totaal bestaat Fysiotherapie W&H uit drie praktijken: twee in Deventer en één in Zutphen. Voor fysiotherapie in Zutphen kunnen mensen terecht in de wijk Leesten. In Deventer zijn onze praktijken gevestigd op de Worp aan de Leliestraat en aan de Hoge Rij, grenzend aan de Brinkgreverweg.

Welke praktijk voor u het handigst is, in verband met uw werk of gezinsleven, laten we uiteraard aan u over. Doordat wij over meerdere locaties beschikken, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Vergoedingen fysiotherapie

Veel zorgverzekeringen dekken fysiotherapiebehandelingen, waardoor u zonder financiële zorgen aan uw herstel kunt werken. Het is belangrijk om uw polisvoorwaarden te controleren en te informeren naar het aantal behandelingen dat wordt vergoed. Ons team helpt u graag bij eventuele vragen over vergoedingen en declaraties.

Fysiotherapie in Twello van Fysiotherapie W&H

 • Ruime behandelkamers;
 • Uitstekende bereikbaarheid;
 • Contracten met alle zorgverzekeraars;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Verschillende soorten fysiotherapie.

Maak gelijk een afspraak

Ervaart u lichamelijke klachten en wilt u daarvoor een afspraak maken bij een praktijk voor fysiotherapie in Twello? Ook voor een fysiotherapie in Almen bent u bij ons op het juiste adres. Kom dan in contact met Fysiotherapie W&H. Wij staan te allen tijde voor u klaar, een verwijzing van de huisarts is niet nodig. U kunt via het contactformulier direct een afspraak maken voor onze fysio in Twello. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Ook dan mag u gerust contact met ons opnemen. Wanneer u contact wilt opnemen met deze praktijken in Deventer, kunt u voor De Worp bellen naar 0570 61 99 80 en voor de Hoge Rij naar 0570 63 23 87.

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Twello maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons in Twello? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van tevoren te doen.

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.