Manuele therapie in Zutphen

Bent u op zoek naar manuele therapie in Zutphen? Dan bent u bij Fysiotherapie W&H aan het juiste adres!
Fysiotherapie W&H biedt u professionele manuele therapie in Zutphen. Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten. Na de opleiding fysiotherapie hebben zij de master manuele therapie afgerond, waardoor zij dieperliggende kennis hebben vergaard op wetenschappelijke gebied en bredere praktische vaardigheden in huis hebben. Deze specialisatie zorgt daarmee ook voor meer mogelijkheden tot het gebied van diagnostiek en therapie.

Onze manueel therapeuten hebben aandacht voor u, en kijken naar wat u nodig heeft!

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Wat kan manuele therapie in Zutphen voor u betekenen?

Wanneer u kiest voor manuele therapie in Zutphen, dan kiest u voor een specifieke en doelgerichte aanpak betreft uw klacht of klachten. Manuele therapie helpt bij functiestoornissen van spieren, zenuwen en gewrichten. Het doel van manuele therapie is dan ook het optimaliseren van uw lichaamshouding en het verbeteren van de beweeglijkheid van uw gewrichten. Bij bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen aan de wervelkolom is manuele therapie een goede oplossing. Onze manuele behandeltechnieken kunnen uw klachten gemakkelijk verhelpen. Wij passen specifieke mobilisaties toe, en maken soms ook gebruik van manipulaties.

Deze manipulaties op de lokale plek zijn korte en snelle bewegingen die een krakend geluid kunnen veroorzaken. Wat er vervolgens gebeurt is dat de bewegingsvrijheid van uw wervelgewrichten snel zal verbeteren. Naast manuele therapie worden ook andere oefeningen toegepast, zoals instructies, mobilisaties en houdingsoefeningen.

Tarieven

Zowel manuele therapie als fysiotherapie vallen onder uw aanvullende verzekering. U verzekering vergoed meestal maximaal 9 behandelingen. Wilt u meer informatie betreft de kosten van manuele therapie bij Fysiotherapie W&H? Neem gerust eens een kijkje bij onze tarieven.

Contact

Wilt u zichzelf aanmelden voor manuele therapie in Zutphen? Of heeft u nog vragen omtrent manuele therapie bij Fysiotherapie W&H? Neem vandaag nog contact met ons op! Fysiotherapie W&H beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk!

Veelgestelde vragen

📝 Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

📑 Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

🏠 Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven