Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie in Diepenveen

Door fysiotherapie in uw woonplaats Diepenveen te volgen komt u van uw lichamelijke klachten af. Heeft u al langer last van fysiek ongemak en belemmert het uw dagelijks functioneren? Fysiotherapie W&H helpt bij het oplossen van fysieke ongemakken. Dankzij jarenlange ervaring leveren wij diverse specialistische behandelingen als manuele therapie, dry needling, massages en nog veel meer. Wij bieden voor elke klacht een persoonlijk traject en vaste begeleiding aan. U en uw klacht staan bij onze fysio in Diepenveen centraal. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Goede bekkenfysiotherapie in Zutphen van ervaren fysiotherapeuten
  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Geen verwijzing nodig bij onze fysiotherapie in Diepenveen

Heeft u geen verwijzing voor fysiotherapie in Diepenveen? Geen probleem! Die heeft u niet nodig om in aanmerking te komen voor een fysio behandeling in Diepenveen bij Fysiotherapie W&H. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, gaan wij eerst een screening uitvoeren. Zo wordt gekeken naar welke zorg het beste bij uw klacht past. Onze zorg is altijd up-to-date. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie en het BIG-register. Ook krijgen onze fysiotherapeuten regelmatig bijscholingscursussen om u van de beste zorg te kunnen voorzien.

LET OP! Wanneer u vanwege uw fysieke klachten uw huis niet kan verlaten, heeft u WEL een verwijzing nodig van de huisarts.

Wanneer is fysio in Diepenveen nodig?

Een fysiotherapeut is dé expert in beweging en houding. De fysiotherapeut helpt u bij het voorkomen, behandelen of verminderen van uw klacht. Zodra u fysieke klachten gaat ervaren en uw klachten een belemmering vormen bij het dagelijks functioneren, is het verstandig om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor onze fysiotherapie in Diepenveen. Het kan voorkomen dat u een hele specifieke klacht heeft, deze kunnen worden verholpen door specialistische behandelingen.

Huiswerkoefeningen

Wanneer u bij fysiotherapie W&H in behandeling bent krijgt u vaak extra oefeningen mee naar huis die uw herstel bevorderen. Het is belangrijk dat u deze opdrachten uitvoert om het herstelproces te versnellen. Wanneer uw klachten afnemen zullen deze oefeningen nog steeds moeten worden uitgevoerd. Zo worden terugkerende klachten voorkomen en blijft u werken aan een goede mobiliteit!

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Zo worden behandelingen vaak volledig vergoed. Bent u niet op de hoogte of uw zorgverzekering? Uw fysiotherapeut kan het voor u controleren. Maar het is uiteraard ook mogelijk om even zelf navraag te doen bij de verzekering. Een tip: controleer ook even hoeveel behandelingen u heeft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U heeft geen doorverwijzing van een arts of andere specialist nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de verzekering.


Locaties in Deventer en Zutphen

Fysiotherapie W&H beschikt over meerdere locaties. Zo is er altijd een praktijk bij u in de buurt. Al onze locaties beschikken over:

  • Ruime behandelkamers
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Gespecialiseerd in diverse soorten behandelingen
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Maak gelijk een afspraak voor onze fysiotherapie nabij Diepenveen

Ervaart u klachten en wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Diepenveen? U kan eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen. We hebben twee locaties in Deventer: De Worp (Deventer) 0575 – 53 03 77 en Hoge Rij (Deventer) 0570 – 61 99 80. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard ben u ook welkom om langs te komen bij onze praktijk aan de Brinkgreverweg (Hoge Rij) of aan de Leliestraat (De Worp). Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Bent u onverwachts verhinderd? Wanneer u zich tenminste 24 uur voor uw afspraak afmeldt, worden er geen kosten bij de verzekering in kaart gebracht. Niet op tijd afgezegde afspraken worden in rekening gebracht en kunnen niet bij uw zorgverzekering gedeclareerd worden. Voorkom onnodige kosten.

 

Veel gestelde vragen

? Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

? Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

? Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Afspraak voor fysiotherapie in Diepenveen maken

Uiteraard kunt u ook langskomen bij de praktijk om een afspraak te maken of voor meer informatie! Heeft u nog vragen voordat u een behandeling aan wilt gaan bij ons in Diepenveen? Ook dan kunt u contact opnemen via de hier genoemde wegen. Als u een afspraak gemaakt heeft bij Fysiotherapie W&H en deze af wil zeggen, dient u dat tenminste 24 uur van te voren te doen.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.