Haptonomie Deventer

De emoties en spanningen waar we in het dagelijks leven mee geconfronteerd worden, hebben directe gevolgen op ons lichaam en kunnen dan ook een breed scala aan lichamelijke en mentale klachten veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijn, nekpijn, rugproblemen, RSI, slapeloosheid, onrustigheid en een verminderd herstelvermogen. U kunt hierdoor zelfs overspannen of depressief raken. Haptonomie Deventer kan u helpen (de oorzaken van) dergelijke klachten te verhelpen en te voorkomen.

Haptonomie Deventer: Wat is het?

Haptonomie, dat vertaald kan worden als de leer van het menselijk gevoel en het gevoelsleven, is ontwikkeld tot een vorm van alternatieve therapie, waarbij de focus ligt op de aanrakingen tussen de behandelaar en de patiënt. Haptonomie Deventer richt zich met name op menselijke communicatie, interactie en relaties, de wisselwerkingen tussen mensen en het leren luisteren naar de eigen gevoelens.

Haptonomie Deventer: Wat is het doel?

Het doel van haptonomie is het creëren van een groter bewustzijn van het eigen gevoel en meer inzicht in de wisselwerking tussen het fysieke gevoel en het gevoelsleven. Haptonomie wordt echter ook vaal toegepast om patiënten te leren hoe ze beter met (chronische) pijn kunnen omgaan, of om de vicieuze cirkel bij stress-gerelateerde pijn te doorbreken.

Haptonomie Deventer: ons team

Ons team bestaat uit vier deskundige specialisten die over alle kennis en ervaring beschikken om u een optimale behandeling te bieden. Met haptonomie Deventer besteden wij niet alleen aandacht aan uw fysieke klachten, maar proberen u ook meer bewust te maken van hoe u bijvoorbeeld met spanning en stress omgaat. Op die manier proberen we de onderliggende oorzaak van uw klachten te achterhalen, zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Haptonomie Deventer bij Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie W&H is hét adres voor haptonomie Deventer. Onze moderne praktijk beschikt over:

  • Een trainingsruimte, twee behandelkamers en een wachtkamer
  • Een eigen parkeerterrein
  • Een team van ervaren, toegewijde specialisten
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

 

Ja, ik wil meer weten over haptonomie Deventer!

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.