Fysiotherapie nabij Warnsveld

Indien u last heeft van lichamelijke klachten is het belangrijk om hier niet te lang mee rond te lopen. Het is namelijk belangrijk dat u iedere klacht, die ervoor zorgt dat u minder goed kunt functioneren, aanpakt en daarvoor een oplossing vindt. Wij, Fysiotherapie W&H, bieden u die oplossing. U kunt bij ons namelijk terecht voor fysiotherapie nabij Warnsveld, maar ook voor manuele therapie, claudicatio, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer. Het is ons doel om u op een persoonlijke wijze én met kwaliteit te kunnen helpen bij uw klachten. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Over Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie W&H bestaat uit een breed team met diverse specialisaties. Hierdoor kunnen wij u met nagenoeg alle klachten helpen. Bovendien bieden wij u kwaliteit en altijd persoonlijke aandacht. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat hiervan is dat u zich weer goed kunt bewegen en normaal kunt functioneren. Om altijd tot het beste resultaat te komen hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg. Dit zorgt ervoor dat we samen met een goed en concreet behandelplan komen. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Dry needling;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: vergoeden van uw fysiotherapie

  Doordat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars wordt veelal voor u vergoed. Uw fysiotherapeut kan uw verzekeringsgegevens voor u controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van huisarts of specialist nodig is. Meld u zichzelf aan bij ons? Dan zal er eerst een screening plaatsvinden, zodat we kunnen peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Warnsveld? Fysiotherapie W&H staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar!

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven