Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie nabij Warnsveld bij Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie nabij Warnsveld nodig? Indien u last heeft van lichamelijke klachten is het belangrijk om hier niet te lang mee rond te lopen. Het is namelijk belangrijk dat u iedere klacht, die ervoor zorgt dat u minder goed kunt functioneren, aanpakt en daarvoor een oplossing vindt. Wij, Fysiotherapie W&H, bieden u die oplossing. U kunt bij ons namelijk terecht voor fysio nabij Warnsveld, maar ook voor manuele therapie, claudicatio, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer.

Het is ons doel om u op een persoonlijke wijze Ên met kwaliteit te kunnen helpen bij uw klachten. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen. Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie, of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

Rudolf Steinerlaan 133
7207 PV zutphen

Fysiotherapie nabij Warnsveld

Veel mensen met een verscheidenheid aan klachten hebben baat bij fysiotherapie nabij Warnsveld. Fysiotherapie is een behandelmethode die uitkomst biedt wanneer er sprake is van klachten aan zenuwen, gewrichten, banden en spieren. Dit wordt ook wel het bewegingsapparaat genoemd. Een fysiotherapeut van onze praktijk voor fysiotherapie, kan ervoor zorgen dat deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Zo zorgt een fysiotherapeut er met de inzet van diverse behandelingen voor dat het lichaam beter functioneert. Wij hebben ons gespecialiseerd in een verscheidenheid aan fysio behandelingen nabij Warnsveld, waardoor we behandelingen kunnen aanbieden die toegesneden zijn op uw lichaam en klachten.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie W&H?

 • Ervaren fysiotherapeuten;
 • Veel specialistische behandelingen;
 • 3 locaties voor fysiotherapie;
 • Persoonlijk en betrokken.

Breed team met diverse specialisaties

Fysiotherapie W&H bestaat uit een breed team aan fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Hierdoor kunnen wij u als fysiotherapeut met nagenoeg alle klachten helpen. Bovendien bieden wij u kwaliteit en altijd persoonlijke aandacht. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat hiervan is dat u zich weer goed kunt bewegen en normaal kunt functioneren. Om altijd tot het beste resultaat te komen hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg.

Dit zorgt ervoor dat we samen met een goed en concreet behandelplan komen. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Algemene fysiotherapie tot dry needling

Bij onze praktijk voor fysiotherapie nabij Warnsveld kunt u terecht voor een verscheidenheid aan specialistische behandelingen, waaronder voor:

 • Dry needling;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Doordat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars wordt veel voor u vergoed. Uw fysiotherapeut kan uw verzekeringsgegevens voor u controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van huisarts of specialist nodig is. Meldt u zichzelf aan bij ons? Dan zal er eerst een screening plaatsvinden, zodat we kunnen peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Neem contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Warnsveld? Fysiotherapie W&H helpt u graag verder, wat uw klachten ook zijn. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar!

Veelgestelde vragen

📝 Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

📑 Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

🏠 Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱ī¸ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Maak een afspraak voor fysiotherapie nabij Warnsveld

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Warnsveld? Fysiotherapie W&H staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft staan we voor u klaar! Neem gerust contact met ons op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar 0575 – 53 03 77 of een e-mail te sturen naar leesten@fysiotherapiewh.nl.