Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysio nabij Warnsveld bij Fysiotherapie W&H

Fysio nabij Warnsveld nodig? Indien u last heeft van lichamelijke klachten is het van belang om hier niet te lang mee rond te lopen. Het is namelijk belangrijk dat u iedere klacht, die ervoor zorgt dat u minder goed kunt functioneren, aanpakt en daarvoor een oplossing vindt. Fysiotherapie W&H biedt u die oplossing. U kunt bij ons namelijk terecht voor fysiotherapie nabij Warnsveld, maar ook voor manuele therapie, claudicatio, dry needling, bekkenfysiotherapie en meer.

Het is ons doel om u op een persoonlijke manier én met kwaliteit te kunnen helpen bij uw klachten. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat we echt de tijd voor u nemen. Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie, of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

Rudolf Steinerlaan 133
7207 PV zutphen

Diverse fysio behandelingen nabij Warnsveld

Veel mensen met een verscheidenheid aan klachten hebben baat bij fysiotherapie nabij Warnsveld. Fysiotherapie is een behandelmethode die uitkomst biedt wanneer er sprake is van klachten aan zenuwen, gewrichten, banden en spieren. Dit wordt ook wel het bewegingsapparaat genoemd. Een fysiotherapeut van onze praktijk voor fysiotherapie, kan ervoor zorgen dat deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Zo zorgt een fysiotherapeut er met de inzet van diverse behandelingen voor dat het lichaam beter functioneert.

We hebben ons gespecialiseerd in een verscheidenheid aan fysio behandelingen nabij Warnsveld, waardoor we behandelingen kunnen aanbieden die toegesneden zijn op uw lichaam en klachten.

Breed team met diverse specialisaties

Fysiotherapie W&H bestaat uit een breed team aan fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Hierdoor kunnen we u als fysiotherapeut met nagenoeg alle klachten helpen. Bovendien bieden we u kwaliteit en altijd persoonlijke aandacht. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit is er altijd een adequate aanpak voor uw klachten. Het resultaat hiervan is dat u zich weer goed kunt bewegen en normaal kunt functioneren. Om altijd tot het beste resultaat te komen hebben we (met uw toestemming) intercollegiaal overleg.

Dit zorgt ervoor dat we samen met een goed en concreet behandelplan komen. Al onze specialisten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Algemene fysiotherapie nabij Warnsveld

Bij onze praktijk voor fysio nabij Warnsveld kunt u terecht voor een verscheidenheid aan specialistische behandelingen, waaronder voor:

 • Dry needling;
 • Algemene fysiotherapie;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Medical taping;
 • Oefentherapie;
 • En nog veel meer.

Wat is dry needling?

Als fysio in Warnsveld bieden we dry needling aan. Dry needling is een vorm van fysiotherapie waarbij fijne naalden worden gebruikt om gespannen spieren en triggerpoints te verlichten. Het kan helpen de pijn te verminderen, het bewegingsbereik te verbeteren en bij te dragen aan een betere conditie van de spier. Het proces begint met de therapeut die het gebied beoordeelt om eventuele spanning of specifieke ’triggerpoints’ die het ongemak kunnen veroorzaken aan te wijzen. De therapeut gebruikt vervolgens dunne naalden om handmatig in de spier te breien, waardoor deze ontspant en in veel gevallen de symptomen snel afnemen.

Om het comfort tijdens de behandeling verder te verhogen, kan elektrische stimulatie samen met de naalden worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeur van de patiënt. Dry needling is een veilige, effectieve vorm van therapie die aanzienlijke voordelen biedt.

Specialisatie in manuele therapie

Naast fysiotherapie in Warnsveld kunt u bij ons ook terecht voor manuele therapie. Het wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde manueel therapeut die zijn handen gebruikt voor het diagnosticeren, behandelen en voorkomen en genezen van een breed scala aan pijnlijke aandoeningen zoals sportblessures en chronische rugpijn.

De manueel therapeut maakt gebruik van een verscheidenheid aan therapeutische technieken, zoals gewrichtsmobilisatie, diepe weefselmassage, stretching en zenuwontspanning om gerichte verlichting van spierpijn en spanning te bieden. Door middel van manuele therapie kan de manueel therapeut helpen de mobiliteit te verbeteren en de pijn te verlichten, terwijl ontspanning wordt bevorderd.

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling
Goede bekkenfysiotherapie in Zutphen van ervaren fysiotherapeuten

Ook bij bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op de behandeling van bekkenbodemproblemen. De bekkenbodem bestaat uit spieren, zenuwen, en bindweefsel die de bekkenorganen ondersteunen, waaronder de blaas, de baarmoeder en de bekkenholtes. Bekkenfysiotherapeuten gebruiken specifieke oefeningen voor de bekkenbodemspieren om blaas- en darmproblemen, bekkenpijn en andere bekkenaandoeningen te helpen behandelen.

Bekkenfysiotherapie helpt patiënten ook zich voor te bereiden op een zwangerschap of bevalling door hun bekkenspieren te versterken. Met de hulp van een getrainde bekkenfysiotherapeut kunnen we bij zowel mannen als vrouwen hun bekkenfuncties weer onder controle krijgen en hun algehele gezondheid verbeteren.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Doordat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars wordt veel voor u vergoed. Uw fysiotherapeut kan uw verzekeringsgegevens voor u controleren, maar u kunt dit ook zelf doen. Bovendien kunt u bij ons terecht zonder dat een verwijzing van een huisarts of specialist nodig is. Meldt u zichzelf aan bij ons? Dan zal er eerst een screening plaatsvinden, zodat we kunnen peilen of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden.

Maak een afspraak voor fysio nabij Warnsveld

Wilt u een afspraak maken voor fysio nabij Warnsveld? Fysiotherapie W&H helpt u graag verder, wat uw klachten ook zijn. Wij hebben locaties in Deventer en Zutphen, waar we u graag van uw klachten af helpen. Ook voor een fysiotherapie in Almen bent u bij ons op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook indien u vragen heeft, staan we voor u klaar!

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Neem contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar 0575 – 53 03 77 of een e-mail te sturen naar leesten@fysiotherapiewh.nl.

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.