Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie nabij Borgele

Op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie nabij Borgele? Een fysiotherapeut biedt uitkomst in situaties waarin u al langere last heeft van pijn en hier professionele hulp bij nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan allerlei klachten aan bewegings- en houdingsapparaat. Fysiotherapie W&H biedt verschillende soorten behandelingen aan, waardoor we altijd over een behandeling beschikken die uw klachten vermindert of zelfs laat verdwijnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan manuele therapie, maar ook aan massages en dry needling. Neem contact op voor het inwinnen van meer informatie of voor het maken van een afspraak in onze praktijk. Tijdens de eerste afspraak voorzien we u van een uitgebreide screening en stellen we een behandelplan op.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Fysiotherapie in de omgeving van Borgele

Bij onze fysiotherapie praktijk in de omgeving van Borgele kunt u terecht voor verschillende behandelingen, waaronder voor:

Fysiotherapie Borgele

Het lichaam is ervoor gemaakt om te kunnen bewegen. Wanneer u niet meer goed kunt bewegen of pijn heeft tijdens het bewegen, loopt u vast. Fysiotherapeuten zijn er voor hen voor wie normaal bewegen niet meer vanzelfsprekend is. Fysiotherapie in de omgeving van Borgele biedt uitkomst voor mensen die klachten hebben aan hun bewegings- en houdingsapparaat. Hierbij kunt u denken aan uw gewrichten, banden, pezen, spieren en natuurlijk botten.

De meeste klachten kunnen positief worden beïnvloed dankzij een fysiotherapie behandeling. Hoe vaak u behandeld moet worden is, afhankelijk van de aard van uw klachten. Tijdens de eerste afspraak vindt er een screening plaats. Op die manier bepalen we wat de oorzaak is van uw klachten. Ook stellen we een behandelplan samen. Samen zoeken we de weg naar de perfecte belasting en belastbaarheid, zodat u zonder klachten door het leven kunt.

Medewerkers van Fysiotherapie W&H omringd met Fysiotherapie attributen
Fysiotherapeut in actie bij een rug behandeling

Kleinschakelige praktijk voor fysiotherapie

Wij zijn van mening dat het belangrij is dat u gegarandeerd bent van persoonlijke aandacht tijdens uw fysiotherapie behandelingen nabij Borgele. Omdat wij een kleine praktijk zijn met persoonlijke aandacht, hebben wij genoeg tijd voor iedere patiënt en kunnen we behandelingen van hoge kwaliteit garanderen. Onze fysiotherapeuten beschikken over diverse specialisaties, daarnaast zijn ze ook nog eens aangesloten bij het kwaliteitsregister.

Wist u dat we ook contracten hebben met alle zorgverzekeraars? Daardoor kunnen wij de behandelingen doorgaans rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeringsmaatschappij. Wel raden we u altijd aan om zelf de voorwaarden van uw zorgverzekeringsmaatschappij na te vragen.

De voordelen van onze praktijk op een rij:

  • Zeer ruim opgezette behandelkamers
  • Goed bereikbare vestigingen nabij Deventer, Schalkhaar, Almen en Zutphen
  • Vele beschandelingen mogelijk
  • Contracten mt diverse zorgverzekeraars

Eventueel aan huis

Het kan om wat voor reden dan ook voorkomen dat het niet mogelijk is om langs te komen in een van de filialen in de buurt. Misschien bent u afhankelijk van een rolstoel, voelt u zich niet lekker of is het in uw rug geschoten. Dat is geen probleem, want we kunnen ook bij u in Borgele langs komen voor een fysiotherapie behandeling. Houd er echter wel rekening mee dat wij niet zomaar aan huis in de omgeving van Borgele langs kunnen komen. Voor fysiotherapie aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts. Vraag de huisarts dus naar de mogelijkheden van fysiotherapie aan huis.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H in actie bij een rug behandeling

Veelgestelde vragen

Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Maak een afspraak voor fysiotherapie in de buurt van Borgele

Denkt u dat fysiotherapie nabij Borgele bijdraagt aan het verminderen of zelfs laten verwijderen van uw klachten? Neem gerust contact met ons op zodat we u van meer informatie kunnen voorzien, of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek. U kunt een afspraak maken met gebruik van het contactformulier, of door telefonisch of via de e-mail contact op te nemen. Ook wanneer u een vraag heeft kunt u ons op die manier bereiken. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.