Hulp van onze fysio in Deventer nodig?

Fysiotherapie in Deventer nodig? Wij van Fysiotherapie W&H staan dan van harte voor u klaar! Wanneer u klachten of vragen heeft met betrekking tot bewegen of bijvoorbeeld uw lichaamshouding, dan kan een fysiotherapeut verlichting bieden. Deze klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Wellicht heeft u een blessure waarvan u moet revalideren, misschien bent u geopereerd. Ook kunt u merken dat u verminderde kracht heeft in een lichaamsdeel, of u ervaart gespannenheid, stijfheid of moeite met bewegen. Lichamelijke klachten kunnen uw dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Met onze fysiotherapie in Deventer helpen wij u graag. U kunt bij ons altijd persoonlijke aandacht en kwaliteit verwachten. Wij zien u niet als een nummertje; nee, wij nemen echt de tijd voor u! Uw herstel is onze passie

Behandelingen van onze fysio in Deventer

Besluit u bij Fysiotherapie W&H fysiotherapie in Deventer te volgen? Dan heten wij u graag van harte welkom. Ondanks dat wij een kleine praktijk zijn, kunt u bij ons wel terecht voor een tal aan specialisaties. Wat dacht u van algemene fysiotherapie? Of fysiotherapie op haptonomische basis?

Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor oefentherapie, manuele therapie, claudicatio, wanneer u last heeft aan uw bekken, voor medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massages. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Wij komen dan graag bij u aan huis! U heeft hiervoor wel een verwijzing van een huisarts nodig.

Voordelen van onze fysio in Deventer

Bij Fysiotherapie W&H geniet u van vele voordelen. Wij staan dan ook bekend als hét adres voor fysiotherapie in Deventer. Besluit u bij ons uw behandelingen te starten? Dan krijgt u er het volgende voor terug:

  • Een uitstekende bereikbaarheid
  • Ruime behandelkamers
  • Zorgzame en gespecialiseerde fysiotherapeuten die écht de tijd voor u nemen
  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Diverse specialisaties en soorten aan fysiotherapie
  • Contracten met alle zorgverzekeraars!

Onze fysiotherapie in Deventer; uw zorgverzekeraar

Bent u benieuwd of onze fysiotherapie in Deventer wordt gedekt door uw zorgverzekeraar? In principe is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet nodig. Het hangt af van uw aanvullende zorgverzekering, hoeveel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Bent u er niet helemaal zeker van hoe het bij u precies zit? Wij kunnen dit altijd voor u controleren. Echter adviseren wij u wel om vooraf uw verzekeringsvoorwaarden goed door te nemen. U voorkomt zo voor onaangename verrassingen te staan!

Wij staan voor u klaar!

Fysiotherapie W&H staat voor u klaar wanneer u fysiotherapie in Deventer wilt. U kunt iedere donderdag tussen 17:30 en 18:30 uur bij ons langskomen voor een gratis inloopspreekuur. Wilt u liever direct een afspraak maken? Dat kan ook!

Zo kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We zijn tevens ook te bereiken per e-mail of via het contactformulier. Houd er rekening mee dat u uw afspraak 24 uur van tevoren dient af te zeggen wanneer u verhinderd bent. Is dit niet gelukt? Dan kan deze afspraak helaas niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven