Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Hulp van onze fysio in Deventer nodig?

Fysio in Deventer nodig? Wij van Fysiotherapie W&H staan dan van harte voor u klaar! Wanneer u klachten of vragen heeft met betrekking tot bewegen of bijvoorbeeld uw lichaamshouding, dan kan een fysiotherapeut verlichting bieden. Deze klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Wellicht heeft u een blessure waarvan u moet revalideren, misschien bent u geopereerd. Ook kunt u merken dat u verminderde kracht heeft in een lichaamsdeel, of u ervaart gespannenheid, stijfheid of moeite met bewegen. Lichamelijke klachten kunnen uw dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Met onze fysiotherapie in Deventer helpen wij u graag. U kunt bij ons altijd persoonlijke aandacht en kwaliteit verwachten. Wij zien u niet als een nummertje; nee, wij nemen echt de tijd voor u! Uw herstel is onze passie

Neem contact op Bekijk onze tarieven

 • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
 • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
 • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
 • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

De Worp

0570 61 99 80

Leliestraat 29
7419 CT Deventer

Hoge rij

0570 63 23 87

Hoge Rij 103-107
7413 WX Deventer

Behandelingen van onze fysio in Deventer

Besluit u bij Fysiotherapie W&H fysiotherapie in Deventer te volgen? Dan heten wij u graag van harte welkom. Ondanks dat wij een kleine praktijk zijn, kunt u bij ons wel terecht voor een tal aan specialisaties. Wat dacht u van algemene fysiotherapie? Of fysiotherapie op haptonomische basis?

Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor oefentherapie, manuele therapieclaudicatio, wanneer u last heeft aan uw bekken, voor medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massages. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Wij komen dan graag bij u aan huis! U heeft hiervoor wel een verwijzing van een huisarts nodig.

Onze fysiotherapeut in Deventer!

Met de hulp van onze fysiotherapeut in Deventer krijgt u de tools aangereikt om weer lichamelijk vitaal door het leven te kunnen. Wij beschikken over diverse specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt. Zo bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres voor algemene fysiotherapie. Maar wij helpen u ook graag met fysiotherapie op haptonomische basis? Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor oefentherapie, manuele therapieclaudicatio, als u last ervaart aan uw bekken, voor medical taping, dry needling, kindertherapie, RSI therapie en massages. En bent u nu zelf niet in de gelegenheid om naar Fysiotherapie W&H te komen? Geen enkel probleem. Met een simpele verwijzing van de huisarts komen wij gewoon bij u aan huis. Dat scheelt!

Vergoeding van onze fysiotherapeut in Deventer

Wilt u graag weten of uw zorgverzekering onze fysiotherapeut in Deventer wel dekt? Over het algemeen heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Maar het hangt er wel vanaf hoe uw aanvullende verzekering is opgesteld, om te weten hoeveel behandeling gedekt worden door uw zorgverzekeraar. Het goede nieuws; Fysiotherapie W&H heeft contracten met alle zorgverzekeraars! Weet u zelf nu niet helemaal 100% zeker hoe uw aanvullende verzekering is opgesteld? Laat het ons dan voor u controleren; geen enkel probleem. We willen u wel adviseren om vooraf uw verzekeringsvoorwaarden goed door te nemen. U voorkomt zo voor onaangename verrassingen te staan!

Voordelen van onze fysio in Deventer

Bij Fysiotherapie W&H geniet u van vele voordelen. Wij staan dan ook bekend als hét adres voor fysiotherapie in Deventer. Besluit u bij ons uw behandelingen te starten? Dan krijgt u er het volgende voor terug:

 • Een uitstekende bereikbaarheid
 • Ruime behandelkamers
 • Zorgzame en gespecialiseerde fysiotherapeuten die écht de tijd voor u nemen
 • Hoge kwaliteit
 • Persoonlijke aandacht
 • Diverse specialisaties en soorten aan fysiotherapie
 • Contracten met alle zorgverzekeraars!

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Onze fysiotherapie in Deventer; uw zorgverzekeraar

Bent u benieuwd of onze fysiotherapie in Deventer wordt gedekt door uw zorgverzekeraar? In principe is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet nodig. Het hangt af van uw aanvullende zorgverzekering, hoeveel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Bent u er niet helemaal zeker van hoe het bij u precies zit? Wij kunnen dit altijd voor u controleren. Echter adviseren wij u wel om vooraf uw verzekeringsvoorwaarden goed door te nemen. U voorkomt zo voor onaangename verrassingen te staan!

Wij staan voor u klaar!

Fysiotherapie W&H staat voor u klaar wanneer u fysiotherapie in Deventer wilt. U kunt iedere donderdag tussen 17:30 en 18:30 uur bij ons langskomen voor een gratis inloopspreekuur. Wilt u liever direct een afspraak maken? Dat kan ook!

Zo kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We zijn tevens ook te bereiken per e-mail of via het contactformulier. Houd er rekening mee dat u uw afspraak 24 uur van tevoren dient af te zeggen wanneer u verhinderd bent. Is dit niet gelukt? Dan kan deze afspraak helaas niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

Veelgestelde vragen

📝 Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

📑 Heeft Fysiotherapeut WH in Deventer contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

🏠 Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Deventer?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Laat ons u helpen!

Wilt u graag dat onze fysiotherapeut in Deventer u komt helpen? Dat kan! U kunt direct een afspraak maken. Neem gerust telefonisch contact met ons op. We zijn tevens ook te bereiken per e-mail of via het contactformulier. Houd er rekening mee dat u uw afspraak 24 uur van tevoren dient af te zeggen wanneer u verhinderd bent. Is dit niet gelukt? Dan kan deze afspraak helaas niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wilt u liever eerst even kennismaken met onze fysiotherapeut? Ook dat kan! Maak dan gebruik van ons gratis inloopspreekuur op iedere donderdagavond tussen 17:30 en 18:30 uur!

 • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.