Professionele fysio in Zutphen nodig?

Heeft u fysiotherapie in Zutphen nodig? Een klacht met betrekking tot bewegen kan uw dagelijks functioneren behoorlijk belemmeren. Niet prettig, want zo kunt u niet 100% op uw gemak uw eigen ding doen. U heeft misschien zelf al dingen geprobeerd te ondernemen om het probleem op te lossen. Is het probleem er echter nog steeds? Dan is het raadzaam om een specialist in te schakelen voor een adequate aanpak. Hiervoor is fysiotherapie in Zutphen van Fysiotherapie W&H een geschikte oplossing!

Wij beschikken over een kleine praktijk waar wij middels een persoonlijke aanpak aan de slag gaan met uw klachten. Bij ons kunt u kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd verwachten. U bent bij ons geen nummertje! De fysiotherapeuten werkzaam bij Fysiotherapie W&H hebben diverse specialisaties en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister. Tevens hebben wij ook contracten met alle zorgverzekeraars.

Specialisaties van onze fysio in Zutphen

Bij onze fysiotherapie in Zutphen beschikken wij over diverse specialisaties. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen middels manuele therapie. De beweeglijkheid van uw gewrichten kunnen middels deze therapievorm worden verbeterd. Ook kan uw lichaamshouding worden geoptimaliseerd. Andere specialisaties binnen onze praktijk zijn dry needling, oncologie / oedeemtherapie en claudicatio. Heeft u last van uw bekken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Uw zorgverzekeraar en onze fysiotherapie in Zutphen

Besluit u fysiotherapie in Zutphen bij Fysiotherapie W&H te volgen? Dan is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet nodig. Het hangt af van uw aanvullende zorgverzekering hoeveel behandelingen er worden vergoedt. Weet u niet of alles wordt gedekt door de aanvullende zorgverzekering? Dan kunnen wij dit altijd voor u controleren! Maar we raden u wel aan om eerst zelf uw verzekeringsvoorwaarden te bekijken. Zo voorkomt u voor onaangename verrassingen te staan!

Waarom onze fysio in Zutphen?

Wanneer u lichamelijke klachten ervaart, kan dit behoorlijk lastig zijn. U kunt behoorlijke belemmeringen ervaren binnen uw dagelijks leven. Besluit u fysiotherapie in Zutphen te volgen bij Fysiotherapie W&H? Dan geniet u van vele voordelen. Zo werken wij met ruime behandelkamers, zijn wij uitstekend bereikbaar, hebben we contracten met alle zorgverzekeraars en kunt u bij ons terecht voor diverse soorten fysiotherapie.

Wilt u eerst kennis met ons maken? Dat kan! U kunt iedere donderdag van 17:30 tot 18:30 uur langskomen voor een gratis inloopspreekuur.

Maak een afspraak!

Wilt u graag direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Zutphen bij Fysiotherapie W&H? Dat kan ook! U kunt telefonisch contact opnemen, maar ons ook bereiken per e-mail of via ons contactformulier. Heeft u een afspraak gemaakt waar u toch niet heen kunt? Annuleer deze dan ten minste 24 uur daarvoor. Een afspraak die niet is afgezegd kan niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

Contact opnemen Bekijk onze tarieven