Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Professionele fysio in Zutphen nodig?

Heeft u fysiotherapie in Zutphen nodig? Een klacht met betrekking tot bewegen kan uw dagelijks functioneren behoorlijk belemmeren. Niet prettig, want zo kunt u niet 100% op uw gemak uw eigen ding doen. U heeft misschien zelf al dingen geprobeerd te ondernemen om het probleem op te lossen. Is het probleem er echter nog steeds? Dan is het raadzaam om een specialist in te schakelen voor een adequate aanpak. Hiervoor is fysiotherapie in Zutphen van Fysiotherapie W&H een geschikte oplossing!

Wij beschikken over een kleine praktijk waar wij middels een persoonlijke aanpak aan de slag gaan met uw klachten. Bij ons kunt u kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd verwachten. U bent bij ons geen nummertje! De fysiotherapeuten werkzaam bij Fysiotherapie W&H hebben diverse specialisaties en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister. Tevens hebben wij ook contracten met alle zorgverzekeraars.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

  • Ervaren fysiotherapeutenUitgebreide ervaring en verschillende vakgebieden
  • Veel specialistische behandelingenFysiotherapie, dry-needling, massages, oefentherapie
  • 3 locaties voor fysiotherapieJe kan bij ons terecht bij 3 locaties in Zutphen en Deventer
  • Persoonlijk en betrokkenVaste begeleiding, ruime tijden, veel energie en vriendelijkheid

Leesten

0575 53 03 77

Leesten
Rudolf steinerlaan 133
7207 pv zutphen

Fysiotherapeut in Zutphen specialisaties

Bent u benieuwd naar de specialisaties van onze fysiotherapeut in Zutphen? Wij van Fysiotherapie W&H leggen het u graag uit! Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met behulp van manuele therapie. Dé oplossing wanneer u last heeft van uw gewrichten bij beweging. Tevens kan deze therapievorm ook zorgen voor het optimaliseren van uw lichaamshouding. U kunt ook bij Fysiotherapie W&H terecht voor onder andere dry needling, oncologie / oedeemtherapie en claudicatio. Tot slot helpen wij u ook graag wanneer u last heeft van uw bekken!

U wordt bij ons altijd begeleid door een professioneel team met verschillende specialisaties.

Fysio Zutphen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Zutphen? Dan verwelkomen wij van Fysiotherapie W&H u van harte. Wanneer u een klacht heeft met betrekking tot uw bewegend functioneren, dan vereist dit zo snel mogelijk een adequate aanpak. Uiteraard wel door een specialist; des te sneller kunt u weer door! Bij Fysiotherapie W&H komt u terecht in een kleine, knusse praktijk. Middels een persoonlijk aanpak gaan wij aan de slag met uw klachten, waarbij we uiteraard heel nauwkeurig luisteren naar uw verhaal. U kunt van ons altijd kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd verwachten. Dit lijkt logisch, maar de praktijk wijst helaas anders uit. Bij ons bent u geen nummer, wij vinden het belangrijk dat u zich gehoord en gerespecteerd voelt! Dat deze aanpak als prettig ervaren wordt, bewijzen verhalen van voorgaande patiënten. U kunt bij ons terecht voor diverse problemen, gezien het feit dat wij over verschillende specialisaties beschikken. Tevens zijn wij ook aangesloten bij het kwaliteitsregister, waarmee we onze kwaliteit nogmaals weten te benadrukken. Bent u bang dat onze fysiotherapie niet vergoed wordt? Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt!

Onze fysio in Zutphen; uw zorgverzekeraar

Wanneer u heeft besloten graag hulp te ontvangen van onze fysio in Zutphen, dan is een verwijzing van de huisarts of specialist niet nodig! Wel is het erg belangrijk dat u weet hoe uw aanvullende verzekering is vormgegeven. Het hangt namelijk hier vanaf hoeveel behandelingen gedekt worden door de verzekering. Weet u dit zelf niet zeker? Wij van Fysiotherapie W&H controleren dit uiteraard graag voor u! Daarbij adviseren we u wel om zelf uw verzekeringsvoorwaarden te checken. Hiermee voorkomt u voor onaangename verrassingen te staan!

Onze fysio in Zutphen!

Onze fysio in Zutphen staat klaar voor u! Het ervaren van lichamelijke klachten kan onwijs hinderlijk zijn voor uw dagelijks leven, dat snappen wij van Fysiotherapie W&H als geen ander. Wij behandelen u daarom graag, zodat u weer vitaal door het leven kunt. Wij zijn uitstekend bereikbaar en werken met ruime behandelkamers. Wilt u eens kennismaken met onze fysio in Zutphen of onze praktijk komen bekijken? U bent iedere donderdag tussen 17.30 en 18.30 van harte welkom bij Fysiotherapie W&H om langs te komen voor een gratis inloopspreekuur!

Waarom onze fysio in Zutphen?

Wanneer u lichamelijke klachten ervaart, kan dit behoorlijk lastig zijn. U kunt behoorlijke belemmeringen ervaren binnen uw dagelijks leven. Besluit u fysiotherapie in Zutphen te volgen bij Fysiotherapie W&H? Dan geniet u van vele voordelen. Zo werken wij met ruime behandelkamers, zijn wij uitstekend bereikbaar, hebben we contracten met alle zorgverzekeraars en kunt u bij ons terecht voor diverse soorten fysiotherapie.

Wilt u eerst kennis met ons maken? Dat kan! U kunt iedere donderdag van 17:30 tot 18:30 uur langskomen voor een gratis inloopspreekuur.

Neem contact op Bekijk onze tarieven

Locaties in Deventer en Zutphen

Wij hebben niet enkel een praktijk in Zutphen maar ook in Deventer! Ook bij deze locaties geniet u van dezelfde voordelen als u in Zutphen doet. Woont u dichter bij Deventer dan bij Zutphen? Dan kunt u alsnog bij ons een afspraak maken maar dan in Deventer! U kunt dan gewoon naar een van de praktijken in Deventer gaan. Ook hier worden dezelfde diensten aangeboden als in Zutphen, zoals manuele therapie.

Neem contact op voor meer informatie

Behoefte aan fysiotherapie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak! U kunt een afspraak maken via het contactformulier maar u kunt ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar leesten@fysiotherapiewh.nl of door tijdens openingstijden te bellen naar 0575 – 53 03 77.

Veelgestelde vragen

📝 Is er een verwijsbrief nodig voor fysiotherapiebehandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Er is geen verwijzing meer nodig want je kunt rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Voor chronische aandoeningen en aan huis behandelingen hebt u wel een verwijzing nodig.

📑 Heeft Fysiotherapeut WH in Zutphen contracten met alle zorgverzekeraars?

Ja, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland. U ben zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Wel kunnen wij ook kijken voor u hoeveel behandelingen uw verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent,komen de behandelingen voor uw eigen rekening. Voor tarieven zie onze website.

🏠 Kan ik aan huis behandeld worden als het nodig is bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

⏱️ Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie WH in Zutphen?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze tijd zal de fysiotherapeut ook uw dossier bijhouden. Een eerste behandeling bestaat uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. U wordt dan meestal niet behandeld maar u krijgt al wel advies en zo nodig oefeningen mee. Tijdens de eerste behandeling dient u een geldig legitimatiebewijs meenemen.

 

Maak een afspraak!

Wilt u graag direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Zutphen bij Fysiotherapie W&H? Dat kan ook! U kunt telefonisch contact opnemen, maar ons ook bereiken per e-mail of via ons contactformulier. Heeft u een afspraak gemaakt waar u toch niet heen kunt? Annuleer deze dan ten minste 24 uur daarvoor. Een afspraak die niet is afgezegd kan niet bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

  • Waar wil je graag een contact mee opnemen of afspraak maken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.