Manueel therapeut Zutphen

Loopt u al een enige tijd rond met lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een manueel therapeut in Zutphen? Een manueel therapeut kan u de oplossing bieden. Bijvoorbeeld voor een functiestoornis van uw gewrichten, spieren en/of zenuwen. Een manueel therapeut in Zutphen is eigenlijk een fysiotherapeut, die na de opleiding tot fysiotherapeut een (Master) opleiding ‘Manuele therapie’ heeft afgerond. Dit resulteert in extra kennis op het gebied van diagnostiek. Het doel van manuele therapie is om de gewrichten te verbeteren en de lichaamshouding te optimaliseren. Wij, Fysiotherapie W&H, helpen u graag verder. Onze manueel therapeut in Zutphen komt graag samen met u tot het gewenste resultaat. Ons doel is om u op een persoonlijke wijze én met kwaliteit te kunnen helpen bij uw klachten. U kunt er op rekenen dat wij echt de tijd voor u nemen.

Over ons: Fysiotherapie W&H

Wij zijn Fysiotherapie W&H. Ons team bestaat uit diverse specialisaties. Hierdoor is het mogelijk om u met bijna alle klachten te helpen. Een hoge kwaliteit staat hierbij centraal. Vooral bewegingsbeperkingen aan de wervelkom zijn geschikt om door middel van manuele behandeltechnieken te behandelen. Wij passen de technieken toe die u helpen voor een verbetering van bewegelijkheid.

We hanteren altijd een hoogwaardige kwaliteit, met een adequate aanpak. Dit resulteert zich in dat u beter kunt bewegen en goed kunt functioneren. Bij elke behandeling hebben we een intercollegiaal overleg, zodat we zo altijd tot een concreet behandelplan komen. Uiteraard vragen we hier altijd uw toestemming voor. De specialisten binnen Fysiotherapie W&H zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie, in het BIG-register en voldoen aan alle bij- en nascholingseisen.

Bij Fysiotherapie W&H kunt u terecht voor onder andere de onderstaande diensten:

 • Algemene fysiotherapie;
 • Dry needling;
 • Claudicatio (etalagebenen);
 • Oefentherapie;
 • Manuele therapie;
 • Fysio op haptonomische basis;
 • Bekkenfysiotherapie;
 • Medical taping;
 • En nog veel meer.
 • Zorgverzekeraars: het vergoeden van uw fysiotherapie

  Een manueel therapeut in Zutphen aan het zoeken? Belangrijk om te weten is dat fysiotherapie bijna altijd vergoed wordt. We hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars. Uw fysiotherapeut kan de verzekeringsgegevens voor u controleren, maar het is ook mogelijk dit zelf te doen. Zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u ook bij ons terecht. Meld u zichzelf aan bij Fysiotherapie W&H? Er volgt dan eerst een screening, zodat we kunnen bekijken of u met uw klacht bij ons behandeld kan worden. Dat geldt ook voor oncologie fysiotherapie.

  Neem contact met ons op!

  Wilt u een afspraak maken met onze manueel therapeut in Zutphen? Wij, Fysiotherapie W&H, staan voor u klaar om u te helpen. Schroom niet en neem dus vooral even contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen. Ook als u vragen heeft staan we voor u klaar!

  Contact opnemen Bekijk onze tarieven